Invägning igen...

- postat i: Livet
Ja det är ju tisdag och jag har haft en ganska bra vecka. Men vågen visade samma siffra som tidigare två veckor. Alltså +/-0. Visst är det skönt att inte gå upp men nu vill jag gå ner lite också. 
Funderar på att byta invägningsdag då jag har precis efter fotbollen på måndagarna. hmm kanske fredag?
 
Nu har jag ätit lite havregrynsgröt så jag kan stå mig till 10. Ska strax till skolan. Går 8-17 idag....
 
Ha en bra dag!
 
<3

Hemma igen

- postat i: Livet
Nu är jag hemma igen efter en underbar helg i Småland. Har varit hos mina fina vänner Kristin och Elin. 
Kristin har jag inte träffats sedan maj, då bodde hon i Tuna utanför Vimmerby men nu bor hon utanför Värnamo med sin sambo. Vi hade super mysigt med båttur, spel och dricka Rose :)
 
Igår åkte jag vidare i Småland till Elin som jag inte har träffat sedan december, fast det känns inte så länge. Nu bor hon i Vetlanda efter 5 år i Umeå. Väldigt mycket närmare :D
Vi grillade lite kött och drack Rose och myste i soffan med hennes fina hund Bausan :D
 
Helt enkelt har det varit en mys helg med två av mina bästa vänner. Sommaren kan inte avslutas bättre :)
 
I morgon är det dags för första dagen i skolan efter sommaren. Det är även första gången jag ska till Norrköpings Universitet. Det kommer bli ett spännande år :)
 
Hoppas ni får en trevlig söndags eftermiddag och kväll 
 
<3

Wohooo!

- postat i: Livet
Vi vann fotbollsmatchen idag. Riktigt gött spelat av oss.
 
Nu sitter jag hemma nyduschad och firar med en supergod smoothie med jordgubbar, banan, kokos fett, grädde och turkisk yoghurt. Sjukt god blev den.
 
Jag hoppas ni har en trevlig kväll :)
 
Imorgon drar jag till småland för att träffa finaste Kristin :)
 
pussar
 
<3

Tillbaka till vardagen

- postat i: Livet
Snart börjar skolan och nu är det dags att göra sig redo inför en ny vardag och nytt år i Norrköping. Kommer vara långa dagar och då gäller det att jag planerar ordentligt för att inte göra av med onödiga pengar och inte hinna med att läsa på det jag ska göra.
 
Ett mål jag har är att inte behöva plugga på helgerna för att då passa på att kunna jobba och umgås med mina vänner.
 
Just nu håller jag på att tvättar massor av kläder och byter sängkläder m.m. Har även börjat städa lite och möblerat om i sovrummet till så som det var innan :)
 
Jag har även blivit erbjuden en lägenhet inne i stan. Rättaresagt i T1. En liten etta på 29kvm men med en bra planlösning. Jag kommer behöva skaffa mig en mindre säng, typ 120cm bred. Kommer kunna få plats med skrivbordet och bokhyllorna till, soffa, bord och TV. Dock är det en kokvrå men jag äter sällan i köket så jag överlever utan ett köksbord.
Hoppas på att jag kan få den. Jag ligger inte först men de andra har inte tackat ja än så jag hoppas de inte gör det heller :)
 
Kommer behöva göra mig av med många saker som jag äger så får jag lägenheten kommer jag sälja många möbler, kläder m.m. Håll ögonen öppna ;)
 
Ha en bra dag allihopa så hörs vi 
 
<3

God förmiddag

- postat i: Livet
Hoppas ni haft en mysig morgon.
 
Jag har varit lite duktig och skickat in två av mina examination för analys. Hoppas de kan bli godkända nu!!!
 
Har även bokat tvättid för i morgon så jag kan ha lite rena kläder också :)
 
Snart ska jag också ta tag i köket och laga lite lunch:)
 
Sen blir det ju att åka till Sofie för att motionera lite :)
 
 
Vad ska ni hitta på dig???
 
hoppas ni får en bra dag iaf :)
 
Pussar <3

Brustet hjärta?

- postat i: Livet
Nja kanske inte så allvarligt med sorgligt. Jag och min pojkvänn gjorde slut idag som vänner. Kände inte rätt och vi prioriterar inte varandra så mycket som vi skulle vilja.
Jag har inte satt mig själv och mitt välmående i första hand vilket är något jag vet att jag måste göra för att må bra.
Jag kommer alltid tycka om Johan väldigt mycket och kommer sakna honom men jag mår inte så bra som jag vill göra.
 
Tack för tiden vi haft ihop, du är en riktigt fin kille och jag önskar dig all lycka i livet! Vi ses säkert snart igen min vän.
 
 
Mitt hjärta sys ihop av mina fantastiska vänner.
 
Tack Emelie för en fantastisk dag <3
 
I morgon blir det träning med Sofie på eftermiddagen <3
 
Älskar mina fina vänner så himla mycket <3

Invägning och mätning

- postat i: Livet
Vikt är samma som förra veckan. Mått är: -2cm under bysten, -10cm i midjan och -3cm runt höften.
 
Hela -15cm på hela kroppen är jag väldigt nöjd med. Det är ju faktiskt viktigare än vad vågen säger :)
 
Nu fortsätter vi med det hårda arbetet mot ett hälsosammareliv!
 
Keep up the good work!!!
 
<3

I morgon är det dags igen

- postat i: Livet
Japp i morgon är det dags för invägning och även mätning. Japp då har det gott en månad sedan jag började med bara väga mig en gång i veckan och mäta mig en gång i månaden.
Jag förväntar mig inga stora förändringar men det är väldigt bra träning för mig att bara låta mig väga mig en gång i veckan då jag tidigare har vägt mig upp till 5 ggr per dag för jag har varit nojjig över vikten.
 
Veckan har ändå gått rätt bra. Jag har tränat 2 gånger och inte ätit så mycket onyttigt. Men jag ska bli ännu bättre med maten :)
 
Jag vill även be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har varit hemma hos mina föräldrar och passat hundarna och passa på att plugga. men nu är jag hemma igen :)
 
Hoppas ni har en trevlig kväll :)
 
Pussar
 
<3

träningsvärk

- postat i: Träning
huh ja! Åkte till stan förut för att motionera lite med Maria och Angelica. Två toppen brudar som jag har pluggat med senaste året och vi har minst ett år till med varandra :) iaf så gick och joggade vi en del runt banan vid Abisko plus att vi gjorde lite spurter upp för läktaren där.
Hade träningsvärk innan efter gårdagens kvällspass men nu kan jag knappt röra mig :P Härligt att känna att träningen tar iaf.
 
Efter träningen blev det en sväng till Maxi för lite handling. Såg även till att äta en banan innan jag gick in i affären då jag lätt blir sugen/hungrig när jag har tränat. Så jag handlade inget onyttigt vilket jag är väldigt nöjd med. Känner att jag är på gång riktigt bra nu. Måste bara se till att fortsätta med det också :)
 
När jag kom hem så gjorde jag mig en smoothie och tog två ost mackor (low carb).
 
I morgon ska jag springa med Annso vid samma plats men på kvällen.
 
Efter det ska jag umgås med min pojkvänn för i helgen drar vi åt olika håll. Jag ska hem till mamma och pappa för att passa hundarna och Johan ska på kryssning med sina polare. Skönt för honom att komma iväg lite tror jag.
 
Hoppas iaf att ni har haft en bra dag alla!
 
Pussar
 
<3

lunch

- postat i: Livet
så här ser min lunch ut idag;) spenatsoppa med prinskorvar och brieost knäcke. testade nytt recept på soppan. grädde istället för vatten; 
 
sen blir det plugga igen. 
 
♥♡♥

Invägnings dag.

- postat i: Livet
Idag var det dags för invägning.
 
Resultatet blev inte som jag hade hoppats på. Hade gått upp 0,6 kilo. men det är fortfarande -1,7 sedan jag började för 3 veckor sedan. Men jag tänker inte deppa ihop för detta. Nu tar vi tag i träningen lite hårdare och blir striktare med vad jag stoppar i mig!
 
Kom igen nu kör vi!
 
Ska koka två ägg och äta lite frukost. 
 
Sen ska jag försöka komma igång med pluggandet :)
 
Ge inte upp hoppet. Alla har upp och nedgångar i sina liv hela tiden! Jag har insett det efter års av erfarenhet. Livet är tufft men det blir inte bättre för att man tycker synd om sig själv. Man blir däremot glad när man har kämpat och lyckats med något ;) 
Glöm inte heller att 1 träning (vad det än är) är bättre än ingen. Ge aldrig upp!
 
Pussar till er mina vänner
 
<3

Work out!

- postat i: Träning
HELL YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Fan va jag är nöjd! Kom hem vid 21.40 och ställde mig framför TV 22.10 för att köra ett 22 minuters pass! Inte dåligt efter denna långa dagen :) Körde hard cardio :) Är helt slut i kroppen nu.
Ska ta en banan innan jag hoppar in i duschen och sedan blir det sängen :)
 
Nu fortsätter vi så här!
 
Hoppas ni haft en bra kväll 
 
<3

Färdig på jobbet

- postat i: Livet
Oja! Sista arbetsdagen är klar på mitt sommarjobb. Mycket skönt men kommer kännas konstigt att kunna sova ut på morgonen. Fast jag ska ju se till att plugga nu när jag är ledig innan skolan börjar på riktigt.
 
Min eftermiddag har varit lugn och skönt men snart ska jag iväg för att dömma en islandshäst tävling. Har ju gott utbildningen men är inte examinerad än. Eftersom tävlingen inte är offeciell så får igentligen vem som helst dömma :) Tycker det är super roligt att få dömma på dessa tävlingarna plus att det är väldigt bra träning tills nästa examinations tillfälle.
 
När jag kommer hem ska jag köra ett träningspass på mitt Wii :) För i morgon är det ju invägning igen :) Hoppas på -1 kilo men jag är nöjd så länge det är minus på vågen :)
 
Var även ute med en kompis i går och gick 9-10 km runt stångån. Väldigt mysigt där plus att vi hade underbart väder. Blev lite joggning också :) I morgon ska vi köra igen, måste bara hämta ut mina tentor. Dock vet jag inte vilken tid jag kan hämta ut dem :/ 
 
På onsdag är det dags att springa med Annso igen :) Ska bli kul. Känner mig väldigt motiverad med träningen just nu och nu ska jag komma igång med matlagningen när jag kan vara hemma mer. Ska ladda upp frysen med matlådor inför skolstarten så att man inte köper massa onyttig och dyr mat i skolan :)
 
Jag vill önska er en trevlig kväll så får jag se om jag bloggar lite om mitt träningspass på wii i kväll ;)
 
<3

Morgon träning

- postat i: Livet
Har varit duktig och kört två 20 minuters pass på mitt Wii :) Aktive sports 2 och zumba :)

Nu ska jag försöka komma igång med det på riktigt, samt jogga 1-2 dagar i veckan.

Nu ska jag förbereda mig för kvällens arbete.

Ha en trevlig fredag!

<3

Ledig dag idag :)

- postat i: Livet
Det har varit väldigt välbehövligt.

Började dagen med en frukost på stan med min älskling. Sedan åkte jag hem till en annan älskling: SOFIE! F*N va jag har saknat henne! Vi måste ses oftare gumman! <3

Efter jag varit hos Sofie åkte jag förbi Maxi och handlade lite ostar, olja och annat gott. Gott utan socker alltså! Har inte köpt godis på typ 8 dagar tror jag det är :)

Hoppas ni har haft en trevlig dag :)

<3