Back to work

- postat i:
Då är första arbetsdagen avklarad för Denna termin. Tufft men härligt att vara tillbaka.
Det kändes verkligen i kroppen när jag kom hem 😛
Skönt att jag tog ledigt från gymmet iaf. Ska köra i morgon iaf 😉
Då står bröst och axlar på schemat tillsammans med min PT. Dock blir det sista passet med honom på ett tag. Klarar mig själv nu känner jag 😉

Hoppas det går bra för er andra och era resor 😘

2015

- postat i:
Nyår och kanske dags att plocka upp bloggande igen? Why not?

Under hösten blev det inte mycket skrivande. Det pga mycket arbete hård träning tills jag bara  ville gråta av utmattning.
Så efter lite mindre tanke på diet och träning har jag vilat upp mig ordentligt under december. Skönt och välbehövligt för kroppen kan jag lova.

Men nu är det dags att ta tag i kroppen. I sommar ska jag till New York med några vänner och då ska kroppen vara i den bästa formen ever! 

Jag har bland annat provat att ha PT nu ett tag men känner att jag klarar mig bra med min vapendragare Sandra på gymmet 😉 Senast igår fixade vi varsitt PB i marklyft. Sandra drog upp 90kg,  över 150% av hennes kroppsvikt och jag drog upp 125 kg. Riktigt stolt 😆
Man är ju inte så snygg men stark iaf😉

Så nu satsar jag på att bli av med 2kg i månaden fram till sommaren. Har tyvärr gått upp lite de senaste 6-7 veckorna och nu satsar jag på att bli av med 12 - 13 kg!  Lets so this!

BTW i morgon börjar jobbet igen efter lite ledighet och det ska bli spännande. 😊 sista terminen med mina härliga elever.

Första dagen min tjeja ska vara själv relativt länge. Jag kommer dock gå hem på lunchen för att gå ut med henne en sväng 😊
Alla kanske inte vet att jag har en fantastisk liten hund, Trixie, som har flyttat hit på hel tid nu 😁

Nu ska vi snart gå och lägga oss.
Sov så gott!

Efter många års av bantning använder jag nu mitt sunda förnuft. Genom bra kost och hård träning ska jag nå mina mål om ett hälsosammare, starkare och smalare liv! Följ med mig i mitt liv som lärarstudent vid Linköpingsuniversitet och min träning! Vägen kommer vara lång och guppig men jag kommer nå mina mål!