jag vill flytta!

- postat i: Livet
Ja det vill jag. eller igentligen trivs jag riktigt bra i min lägenhet men den är ganska dyr när man är student plus att reseutgifterna blir för dyra in till stan.
Just nu står jag på kö för två lägenheter via stångåstaden med inflyttning 1/10. En liten 2:a i ryd (vill helst ha den) och en stor 1:a i malmslätt. Fördelen med malmslätt är att jag får nära till mina extra arbeten utöver skolan. men Ryd är mycket närmare till skolan, vilket är det jag gör i första hand.
Vi får se hur det går med dem nästa vecka :)
En sak är säker. Ska jag flytta måste jag skaffa mig en mindre säng. Men jag hoppas båda lägenheterna får plats med iaf en 140cm bred säng. Är ju van vid 180cm :P Plus att min pojkvän har en på 120cm och den tycker jag är lite för liten.
Hmm kanske ska kolla lite på blocket för att se vad som finns :)
Ha en bra fredags kväll
<3

Nystart?

- postat i: Livet
Det hoppas jag på. eller jag hoppas jag kan hålla i det nu.
Började dagen med att jag begav mig ut på en jogging/gå tur. Avklarade 2,2 km (1,5 mile) på 22 minuter. Det var väldigt jobbigt men även väldigt skönt. Jag får tacka min fina vän Annso som peppade mig i måndags när vi lunchade på stan. from vecka 29 har jag bokat in 2 kvällar i veckan för att jogga med henne. Det lär bli sena kvällar men nu vill jag få upp kondisen inför de sista fotbollsmatcherna i korpenligan.
Jag hoppas även denna motivation och energi kan smitta av sig på bloggen så jag kan uppdatera lite bättre :)
Idag är jag även ledig från jobbet (om de inte ringer in mig vill säga) så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Pojkvännen ska på företagarfest i kväll så jag har erbjudit mig att hjälpa Sofie och Anders att packa inför deras flytt i morgon. Få se om de vill ha min hjälp.
Vad ska ni hitta på idag då? semester? jobba? sola? Just nu är jag så varm efter löparturen att jag skulle vilja bada :P Kanske ska ringa upp någon kompis och kolla va de ska hitta på idag :)
Ha en bra dag i vilket fall som helst
<3

Sommar + jobb

- postat i: Livet
Ja det blir sommarjobb :)
Sommaren är igång vilket betyder arbete för mig.
Jag jobbar för Attendo LSS på en gruppbostad för gravt utvecklingsstörda. Jag trivs riktigt bra där med brukarna och mina kollegor.
Det är min andra sommar där och denna sommaren har jag bett om att få många turer så det blir mycket jobb i sommar = mycket pengar.
Igår hade jag turen 15-20 och hade planerat att åka till min pojkvän efter jobbet men ack så blev det inte.
Vi hade en brukare som blev dålig i går på eftermiddagen och jag fick åka med till US och tillbringa natten där. Det blev alltså 16 timmars arbete = pengar!!!
Så är det ibland men vad gör man inte för sitt arbete :)
När jag väl kom hem i morse och skulle sova hade någon bestämt sig för att klippa alla häckar runt min lägenhet :/ Väldigt surt!! Har väl sovit mellan 3-4 timmar :P men förhoppningsvis kan jag somna i kväll i alla fall :P
Hoppas ni har en bra dag!
<3

Ibland är livet för jävligt!!!

- postat i: Livet
Visst känner vi alla till att livet går upp och ned hela tiden. Men sedan jag flytta till Linköping har det bara fått nedför. Nä nu överdriver jag men jag har aldrig varit hos läkare och tandläkare så mycket.
De senaste är jag jag har haft 2 urinvägsinfektioner på 17 dagar. Jag har opererat två visdomständer som jag har haft flera inflamationer i. Nu har jag betalat över 10000:- i tandvård sedan september 2011!! Jag har "bara" godartade cellförändringar och behöver bara kolla upp det var sjätte månad :/
Nu väntar jag bara på en tid för att sätta in en spiral, när jag nu kan få den?!
Visst känns det segt när man hör alla sina vänner som ska iväg och fira midsommar men jag kommer nog få en bra kväll tillsammans med min pojkvän. Håller vädret så blir det förhoppningsvis lite picknick på gården eller grillning. Beror även på hur ont jag har i käken. Det är ju bara två dagar sedan jag opererade bort de 2 tänderna. Inget jag rekomenderar till någon. Värken efteråt är HEMSK!!!
Snart börjar även sommarjobbet på riktigt, nu på söndag faktiskt. I Juli blir det verkligen fullt upp, är bara ledig 9 dagar och jag har redan bokat in 3 av dagarna.
Nu hoppas jag allt alla sjukdomar och problem kan vara slut så jag kan ta tag i min vikt då jag har gått upp lite sista tiden. Det är så mycket lättare när man slipper antibiotika och andra tabletter. Kroppen gillar det inte.
men men jag vill önska er en bättre midsommar än vad jag har och hoppas på fint väder.
<3

Känslostorm

- postat i: Livet
Just nu går mina känslor upp och ned.
Jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag följa mitt hjärta eller min hjärna???
Hjärnan säger att jag måste skydda mig själv mot att bli sårad igen medan hjärtat säger att livet kan vara så underbart.
Ska man glömma och förlåta. Låtsas som inget har hänt och bara fortsätta vidare???
Hjärtat verker och tårarna rinner. Vilken väg ska jag välja???
Är så klyven!!!
Finns det flera vägar som leder till den rätta eller is this it???
Allt detta tänkande och gråtande tar så mycket energi...
Det jobbigaste är att det inte finns något rätt eller fel. Jag har aldrig varit i en likande situation så jag vet inte hur jag ska hantera detta :/
I slutenden är det bara jag som kan välja vad jag vill, oavsett hur många jag rådfrågar.
Nu hoppas jag på att någon i drömmarnas värld kan leda mig rätt.
God natt

Efter många års av bantning använder jag nu mitt sunda förnuft. Genom bra kost och hård träning ska jag nå mina mål om ett hälsosammare, starkare och smalare liv! Följ med mig i mitt liv som lärarstudent vid Linköpingsuniversitet och min träning! Vägen kommer vara lång och guppig men jag kommer nå mina mål!