Morgon + Motivation = ?

- postat i: Livet
FALSKT!!! Usch va jag är trött och omotiverad i dag.
Vill helst bara krypa under täcket igen och ligga där hela dagen.
Men ack, det går icke. Idag är det Praktik på schemat, precis som varje vardag i 3 veckor nu.
Men det blir "kort" dag i dag då jag har en tid på sjukhuset kl 14.30. Ska göra nya prover för cellprover och även titta på min systa om den har minskat eller ej. Hoppas på goda resultat och att jag kan bli frisk snart. Jobbigt att gå och fundera på om man är sjuk eller ej.
I morgon kommer även min älsklings Sofie dra till Solen och värmen i Turkiet, väldigt avis på henne :P
Hade också velat ha lite ledighet och värme.
Jag får även be er om ursäkt över hur dålig jag är på att uppdatera men jag sover väldigt ofta hos min älskling och han äger tyvärr ingen dator plus att jag orkar inte släpa runt på min heller :P
I helgen ska jag och hjärtat åka hem och hälsa på hos mina föräldrar och min tok tjej till hund. Ska bli mysigt att vara lite lediga tillsammans i de spethultska skogarna :)
Hoppas ni är piggare än vad jag är och att ni får en fin dag!
<3

Ledig fredag

- postat i: Livet
Idag är jag ledig från skolan och har faktiskt varit riktigt effectiv :)
Började dagen med att köra älsklingen till jobbet. När jag kom hem passade jag på att tvätta på förmiddagen. När jag var klar med tvätten så åkte jag och bytte däck på bilen. Alltså 150:- fattigare :P men de va väldigt trevliga på Roxen bilservice här i Ljungsbro.
Efter detta åkte jag till stallet för att mysa lite med min häst i skit vädret. Till och med han höll sig inne i detta tråkiga väder.
Sen har jag sett ett riktigt vår tecken i dag. Stenholmens första föl. eller rättare sagt Mia Ljungqvists Svertla hade fått ett brunt litet stoföl i natt. Eftersom vädret är så tråkigt tog de in mamma och dotter i stallet för att torka upp. Sjukt söt liten tjej. Föl är ju så himla bedårande.
Nu ska jag ta det lite lugnt innan hjärtat sluta för i kväll ska vi ha taco mys framför någon bra film.
I morgon är planen att jag ska köra några kompisar till Skavsta då de ska till England med skolan. På kvällen blir det förhoppningsvis grillning (hänger ju på vädret) hos underbara Sofie och Anders. Då ska även Johan få följa med och träffa flera av mina vänner :) Ska bli riktigt kul. Får se om Sofie kommer grilla honom med frågor, men hon är ju världens gulligaste så jag tror hon är snäll mot honom :)
Hoppas ni får en trevlig kväll <3

Skolledig fredag

- postat i: Livet
Idag har jag varit ledig i från skolan, men jag har haft en del att göra ändå.
Jag har jobbat lite vid datorn och har även jobbat lite i stallet. I morgon ska det nämligen vara Hingstfestival där och det kommer vara över 500 personer där. Jag är musikansvarig och kommer jobba hela dagen med det. Kvällen kommer slutas med middag på Scandic i Ryd vilken brukar vara väldigt trevligt :)
På söndag har jag också fullt upp med att dömma en prova på tävling i stallet.
Ska bli väldigt lärorikt.
Det är lite tråkigt att ha fullt upp första helgen som jag är tillsammans med Johan men han jobbar sent i dag och kommer även att jobba i morgon, så det gör inte så mycket.
Nu sitter jag också väntar på att han ska sluta så vi kan åka hem och sova hos han efter det.
Nu har jag inte skrivit mycket om träning eller kost på senaste och just nu är jag så kär och lycklig att jag inte orkar bry mig så mycket över det men nu väntar jag framför allt på att fotbollsträningarna ska komma igång så får man ju träning där.
Sen måste jag och Johan bli bättre på att laga mat :) Det är väldigt skönt att han äter typ allt, precis som jag. Ska bara lära han att äta mer grönsaker :)
Vad ska ni hitta på för kul i helgen ???
<3

svävar på rosa mjuka moln <3

- postat i: Livet
Jag är så kär så kär så kär :)
Visst är det en underbar känsla. Jag visste inte att det kunde vara så här underbart:)
Jag är en annars en person som har undvikit att öppna mina känslor för killar för det har alltid känt smidigare att vara singel och bara ha sig själv och tänka på.
Sen så hittade Johan mig på nätet och vi träffades för typ en vecka sedan, sedan har allt bara varit helt underbart <3
Han är världens underbaraste kille och får mig att må så himla bra. Jag har världens bästa pojkvän :D
Hoppas era liv är lika underbart som mitt
<3

mycket på gång

- postat i: Livet
hej på er!
Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men mitt internet har krånglat galet mycket. Så idag beställde jag ett nytt bredband med bland annat en rauter så jag kan ha trådlöst till mina datorer :)
Skolan är igång efter påsken och allt annat som hör där till.
I helgen blir det fullt upp på stallet med hingstfestival och lagsm prova på tävling.
Jag kommer att först ansvara för musiken och på söndagen ska jag dömma prova på tävlingen.
Det är en inoffeciell tävling och då behöver man inte använda godkända lokaldomare. Jag har som jag kanske sagt tidigare gått lokaldomar utbildningen men inte klarat examinationen än tyvärr. Dock har jag en god insyn i reglerna i lagsm så jag tycker det ska bli jätte roligt att få dömma denna prova på tävling. Bra träning för mig helt enektl :)
Jag måste också berätta för er att jag även har träffat en underbar kille som gör mitt liv helt underbart ^^ Jag trodde inte att det kunde vara så här underbart att vara kär :)
Hoppas ni har det bra och ha en fortsätt trevlig kväll mina vänner :)
<3

Påsk Afton

- postat i: Livet
Hoppas ni har en bra påsk!
Jag är hemma hos föräldrarna och har fått lära mig av min pappas moster att man inte önskar folk glad påsk förens påskdagen, så jag får vänta med det tills i morgon :)
Vi har haft två dagar av festligheter med familj och släkt. Alltid lika trevligt :)
Massa god mat och flera saker som är LCHF vänligt.
Idag fick vi bland annat prova något typiskt ryskt av mina kusins flickvänn; Saltgurka och smetana. Smetana är något som nu har kommit till Sverige som är en fetare variant av cream friash (42%) och väldigt gott.
Det är något jag ska ta med mig hem och äta ibland :)
Vi fick även en grymt god lax cheese cake som jag måste fråga efter receptet och se om man kan göra den helt lchf vänlig omn den inte redan är det :)
I morgon ska jag åka hem igen för att ta tag i min stökiga lägenhet och på måndag är det dags för en ridlektion för chefen som har ridit min häst 2 dagar medan jag har varit borta :)
Det ska bli väldigt roligt :)
Jag hoppas ni har haft en bra påsk afton och jag önskar er en fortsatt trevlig påsk helg :)
<3

Fotbollen inställd

- postat i: Livet
Det blev ingen fotbollsträning i kväll då det var så många som avbokade. Väldigt tråkigt tycker ja, men dock fick jag lite ledig tid hemma i soffan.
I morgon är det är ny dag i skolan och på kvällen blir det ridskolan eftersom det är onsdag.
Jag hoppas ni har haft en bra dag och att ni får en trvlig kväll :)
<3

Godmorgon!

- postat i: Livet
Hej på er allihopa!
Det blev inget bloggande i går kväll för jag var tvungen att läsa ut en bok. Låg till 00.45 i går kväll och lästa de sista 20 sidorna i morse. Är jävligt nöjd att jag faktiskt hann läsa klart den tills i dag.
Idag är det skola på schemat från 10 och framåt. I kväll vid 18 ska jag på fotbollsträning. Jag har nämligen gått med i ett tjejlag i studentcupen som börjar i maj. Så i kväll är det dags för vår första träning tillsammans :)
Förskyldningen håller fortfarande i sig så jag får ta det lugnt i kväll, men det ska bli kul att träffa alla. Känner bara en utav de andra 21 som är med i laget.
Vad ska ni hitta på idag då??
ha en fantastisk dag!
<3

Dags att väcka bloggen

- postat i: Livet
Jag har haft lite blogg paus då jag har varit väldigt stressad och mått dåligt i veckan som har varit.
Har bland annat haft tävling i stallet i helgen där jag är annsvarig att allt går så bra som möjligt och det är ett tufft och betyngande arbete, men nu är det över.
Självklart var vädret i helgen inte det bästa och jag har åkt på en jobbig förskyldning. Måste därför snart bege mig mot hemköp för att köpa honung.
Idag börjar jag sista kursen för denna inriktning i skolan och nu hoppas jag att tiden går snabbt fram till sommaren för jag är väldigt skol trött just nu.
Jag har även hunnit välja vad jag ska läsa nästa år och det kommer bli en inriktning som heter människan och naturen och går i Norrköping. Jag har valt denna kurs då den riktar sig mot förskolan och förskoleklass, vilket ger mig fler möjligheter på arbetsmarknaden.
Hoppas ni får en bra påskvecka.
<3