Erfarenhet önskas

- postat i: Livet
Idag har det varit en sådan där dag på jobbet där jag känner att jag saknar erfarenhet.
Vilken tur att jag har världens bästa kollegor som jag kan vända mig till med alla mina frågor :)
 
Självklart har jag erfarenhet av skolans värd. Både från VFU, vikariat och när man själv gått i skolan. Men det är ju inte i närheten av vad mina kollegor har som har mött alla möjliga typer av elever och beteenden.
Även om jobbet är lite tufft så älskar jag verkligen det. Jag lär mig nya saker varje dag och att se hur elever utvecklas är helt fantastiskt.
 
 
 
Nu släpper jag jobbet för idag. Eller jag ska försöka iaf. 
Jag ska snart hoppa i träningskläderna och dra till gymmet istället. 
Har tänkt att köra ett låååångt pass idag.
Först ska jag köra lite armar/bröst. Efter det står det Piloxing med bästaste passinstruktören. Och till avslutning blir det förmodligen lite löpning/gång med härliga S :) Så det blir nog typ hela kvällen på gymmet. Men det kan jag nog behöva för att rensa huvudet :)
 
Hoppas ni har haft en fin dag och kämpa på nu ;)

Intervallträning på arbetstid

- postat i: Livet
Visst låter det hur bra som helst :P

Jag och en kollega beslutade att vara med på dagens idrottslektion tillsammans med eleverna och på schemat stod det "evighetsstafett". Vi var ute och körde två lag mot varandra och det handlar som ta en ärtpåse till nästa löpare så fort som möjligt.

Oj va kul det var men även shit va jobbigt. Grymt imponerad av mina elever hur snabba de är. Och tävlingsmänniskan i mig ville ju inte bli omsprungen så jag gav allt! Haha riktigt kul. Ska man vara med så måste man ju visa vad man går för ;) Hihi.
Men jäklar vad det kändes i benen efteråt. Haha

Får se hur det blir med kvällens pass på gymmet. Det står ju ben på schemat :P

Idag har varit en toppen dag på jobbet. Jag trivs så fantastiskt bra och eleverna har börjat acceptera och respektera mig :) Det är en underbar känsla kan jag lova. Jag kan inget annat än att le när jag tänker på det faktiskt :)

Har även försökt att få lite plugg gjort idag efter att jag haft handledning. 2 veckor kvar tills anmälan ska göras för framläggning. 4 veckor kvar tills arbetet ska in :S Shit va tiden går fort!!!
Mitt försök gick väl sådär :P Har svårt att komma in i studierna när jag jobbar, som jag nämnt tidigare. Så i morgon efter jobbet ska jag sätta ig och skriva, skriva, skiva. Måste bara se till att vara klar med allt på jobbet först så att jag inte ligger hemma och grubblar över något under helgen :P

Nä nu hoppar jag i gymkläderna och går ner och myser lite med mina godningar innan jag ska träna ;) Får ändå inget vettigt gjort här hemma :P

Puss på er och kämpa på!


Sommarvärme

- postat i: Kost, Livet, Outfits, Träning
God morgon på er!
 
Njuter ni också av det härliga vädret vi har?
Jag älskar verkligen solen och värmen såhär på våren. Våren är helt klart min favorit årstid. När alla växter slår ut och alla dess färger klär vår natur. Jag tycker verkligen synd om er som har allergier av olika slag som inte kan njuta av denna fantastiska årstid.
 
Nu är påsklovet över och jag är tillbaka på jobbet. Riktigt kul att vara tillbaka även om det var väldigt skönt med lov. Det bästa för mig när jag jobbar är att jag kommer in i en bra kost rutin.
Jag tänkte att jag skulle dela med mig av en vanlig dags kost nu när jag jobbar.
 
Frukost: Havregrynsgröt med proteinpulver toppat med frysta hallon. 2 riskakor med ett tunnt lager jordnötssmör.
 
Mellis: 1 banan
 
Lunch: 150g Kycklingfilé, 40g (okokt) ris, 150g kokta sommargrönsaker. ev en kallsås på kvarg eller lite keso till.
 
Mellis: 2 Riskakor och ev en proteinshake med jordgubbar.
 
Middag/Kvällsmat: Kvarg med funlight toppat med mango. ev att jag lagar någon fisk eller något annat beror på tid och träning.
 
Efter träning brukar jag ta en proteinshake.
 
Detta är inte många kalorier och det är något jag står mig på relativt bra under en dag. Jag har ju inte ett jobb där jag är super fyskiskt aktiv. Jag står mycket och går en del men inte mer.
 
Har ni frågor om kost eller önskar att jag lägger upp mer recept hojta gärna till ;)
 
Nu ska denna lärare bege sig mot jobbet. Men ni får gårdagens bild ;)
 

Glad Påsk

- postat i: Livet
Glad påsk på er!
Ska jag vara en påskkärring så ska jag se ut såhär ;) haha
 
Jag ville bara önska er en trevlig helg.
 
Jag stod nyss och diskade och tänkte då på bloggen. Jag tänke på hur lite tid jag ger den just nu. Men nu måste jag fokusera på mig. Mitt jobb, mina studier och min hälsa. Jag försöker väva ihop dessa på ett så smidigt sett som möjligt. Men det tar på mig.
 
Nu under påsklovet så har jag kunnat fokusera mer på studierna och träningen. Dock kommer jag i orutin med kosten. Nästa vecka ska jag lägga om min planering lite och hoppas på att det hjälper mig till det bättre. Studierna kommer vara mest på helgerna och lovdagar då jag på kvällstid har svårt att släppa arbetet och planering. Då är det bättre att jag går till gymmet och rensar huvudet först och försöker lite senare på kvällen isf. Men man får ju inte glömma att man måste sova också.
 
Så som ni säkert förstår blir det inte mycket tid över. De få minuterna jag får över lägger jag på mina vänner. Tack för att ni finns och stöttar mig genom denna tuffa tid <3 Älskar er!
 
BTW på tal om vänner. Hade filmkväll hos bästaste grannen i går och såg the ledgen of Hercules. Så jäkla snygg Kellan Lutz är i den filmen ^^ Hihi. Helt klart sevärd film men det kan vara mycket för de muskulösa halvnakna karlarna ;) hihi
Nu ska jag spana på Kellan i Twilight istället ;) Grrr
 
Haha ha en fin helg och ta hand om er!
 
Puss
 

Månadens inspiration

- postat i: Livet
Gymmet jag tränar på har skaffat sig en egen instagram. Följ dem gärna @acticcity2 ;) Bästa gymmet i Linköping enligt mig. Fast jag har ju inte provat alla då :P
 
En super söt tjej som jobbar där kom och frågade mig i går om de kan få ta en bild på mig och lägga upp som månadens inspiration. Va? Inte ska väl lilla jag ^^ Shit vilken komplimang :D Jag kommer leva på detta minst resten av året :D Älskar verkligen personalen på actic. De får mig att känna mig som hemma och får mig alltid på bra humör :) Ni är bäst!!!
 
 
 
På tal om Actic så ska jag ta med bästaste Kristin dit idag. Hon kommer nämligen och hälsar på med sin dotter :) Såklart bangar inte Kristin ett danspass med mig ;) Plus att hon vill se vart jag hänger hela tiden. Hon har fått höra en hel del om Actic City 2 vill jag lova ;) hehe
Så ikväll ska vi köra Piloxing och i morgon blir det blir gym. Sweet.
 
Men hur går det med pluggandet då?
Rätt segt faktiskt. Jag kan inte riktigt hitta fokus men jag börjar känna pressen och det brukar vara bra för mig. Då kommer jag igång på riktigt så att säga.
Så idag och i morgon kommer jag vara med Kristin men på Torsdag och hela helgen egentligen blir det bara plugg och träning för mig. Discipin är det som gäller nu!
 
Nu ska jag strax springa ner och hämta sista tvätten, för idag. Måste tvätta på Fredag igen då torktumlaren fortfarande inte var fixad :/ Morr! Så på Fredag blir det att tvätta alla lakan jag har :P
Hoppas ni får en fin dag ^^
 
Puss puss och kämpa på!

Bröllop

- postat i: Livet
I helgen var jag hemma hos familjen. Eller vi åkte ju till Göteborg för att gå på bröllop.
Det var min kusin som har gift sig och dagen var helt fantastisk.
Brudparet var strålande vackra och jag är säker på att de är super nöjda med dagen och kvällen :)
 
Jag hade också trevligt :) De flesta som var där är läkare precis som min kusin och hans hustru. Jag har ju också en universitets utbildning men känner mig ändå osäker på mig själv, att man inte ska fatta allt de pratar om eller något. Men som vanligt tänker jag bara för mycket. Alla var super trevligt men jag fick ett sug på att hitta mig en pojkvän när man sitter melllan massa par.
Men när ska jag ha tid med det :P
 
Efter att ha ätit lite vad jag vill under helgen så är det dags att komma tillbaka till mina vanor. När jag kom hem begav jag mig ut på en kort jogging runda. Fick galet mycket håll efter allt jag ätit idag. Men jag joggade på. Jag testade att använda runkeeper som träning hjälpmedel. Den ska hjälpa mig att "förbereda" mig för att springa en 5K. Man ska springa typ varannan dag och olika typer varje gång. Får se vad jag tycker om detta efter ett tag. :)
Jag satte även upp ett nytt mål med runkeeper. Jag ska springa 100km innan blodomloppet den 22 maj. Så 3,6km sprang jag idag. Några km är kvar :P
 
Så dags att tagga till.
En veckas påsklov framför mig. Skönt! Det kommer bli massa plugg och träning. För hoppningsvis kommer även finaste vännen och hennes lilla tös på besök. Men de är alltid välkomna ^^
 
I morgon blir det plugg direkt. Handledning 9.00 ;)
 
Hoppas ni är taggade för en ny vecka ;)

sista tentan...

- postat i: Livet
Jag skrev ju tenta för två veckor sedan. sista tentan som skrivs på lärarprogrammet.
Jag har varit så stressad för resultatet för jag pallar verkligen inte att göra om den.
Under veckan har jag sett vänner på fb som fått sina resultat. Idag kom min dom...

Jag klarade den!!!! Hela f*cking j*vla underbart!!!! vilken lättnad att vara klar med sista tentan! Även betyget för min praktik är inne, men det visst jag redan att jag var godkänd på.

Så nu är det verkligen slutspurten som student. 15hp kvar för mitt ex-jobb sen har jag 240hp.
Kan inte fatta att jag snart är klar med 4års studier på Universitetet. Helt galet!

Idag gick även eleverna på påsklov och jag lika så :-) Ska bli skönt men jag trivs riktigt bra på mitt jobb. Kollegorna är fantastiska och eleverna är för härliga :-) Jag kommer jobba lite på lovet också med att rätta lite bland annat. Sen måste jag planera lite mer för kommande veckor .

Men kommande vecka kommer jag plugga så mycket jag bara kan. Målet är att 20 sidor ska vara skrivna. har drygt 7 sidor nu. Så skriva skriva skriva är vad som gäller. Måste dock hitta ännu mer litteratur. Får hoppas på fint väder några dagar så kan jag sitta ute och läsa :-)

Nu är jag snart framme i Askersund där min pappa ska hämta mig. Jag ska nämligen på bröllop i helgen :-)

Påsklovet kan inte börja bättre. Eller kanske om jag fått träna på mitt favorit gym med mina favoriter också. men jag kan inte få allt ;-)

Puss på er och ha en fantastisk helg ♥

How bad do you want it?

- postat i: Livet, Träning
Usch va detta väder är tråkigt.
Jag vet inte hur det är med er men jag bli bara depp och opepp som bara den när vädret är så tråkigt.
I morse vaknade jag till 05.55 och vänder mig för att titta ut. Är det fint väder så kanske jag kan gå ut och jogga en lite runda innan jobbet. GRÅTT! och jag tänker fuck it och vänder mig om och sover 30 minuter till :P
 
Min plan att springa två dagar i veckan har gått sådär :P För två veckor sedan sprang jag tre dagar. Riktigt bra. Förra veckan sprang jag en dag. Det är väl okej. Denna vecka? Jag skyller faktiskt lite på vädret och lite på all galen träningsvärk jag har :P
 
Vädret är faktiskt inget att skylla på. Det handlar bara om att man är lat. Så är det även med mig. Sängen är för skönt och kroppen är för trött. Usch va lat jag är. Inte okej egentligen. Men min kropp är så trött av att jobba och plugga. Men men jag har valt detta så det är bara att kämpa på!
 
Det handlar om hur mycket man vill något! How bad do you want it?! Är det värt att gå upp 30 minuter tidigare för en morgonjogg? Är det värt att inte äta godis? Är det värt att tillbringa fredagskvällarna på gymmet istället för på krogen? How bad do you want it?!
 
Det handlar inte bara om viktnedgång eller att skapa sig drömkroppen. Det handlar om allt här i livet. Hur mycket energi och kraft är du berädd att lägga för att lyckas med något.
Här är en länk till ett motiverande tal som jag fick av bästa coachen. Titta på denna dagarna ni känner er nere och opepp så kanske ni känner er mer motiverade att fortsätta ;)
 
https://www.youtube.com/watch?v=WTFnmsCnr6g
 
Kämpa på nu!

Påminnelse * 2

- postat i: Livet
Jag ska ge mig själv en påminnelse.
Jag kan inte äta vad jag vill och tro att vågen kommer vara min vän. Skärpning nu! Idag har gått riktigt bra med kosten och jag har följt min plan. Efter helgen göttande hade jag gått upp drygt 1,5 kg. Sjukt segt och maten var verkligen inte värd det. Men men vägen är inte spikrak det ska i veta.
 
Så med bra kost och ett riktigt fint träningspass kan jag med gott samvete krypa ner i en ny bäddad säng :)
 
På gymmet blev det bröst och lite mage. Riktigt sweet. Min nyfunna vän är grym och vi köttar på bra tillsammans^^
Sen måste jag bara nämna en riktigt härlig kille. Han har lovat oss att i slutet av maj 2015 (dvs om ett år drygt) ska han köra ett träningspass i shorts (gärna hotpants) och rosa sport BH. Så jäkla underbar! Det kommer vi inte glömma i första taget ;) Sagt är sagt. :D
 
Så riktigt härlig dag och nu är det bara attt tugga på mot nya mål. Under 85 kg ska jag väga innan jag fyller år. Idag visade vågen 88,5kg så de borde inte vara några större problem. Bara jag skärper mig så går det åt rätt håll. Plus att jag har en liten klänning som jag ska komma i tills slutet av Juli. Kämpa på nu för fasiken!
 
Nä nu kallar sängen för jag ska upp för morgonmöte i mon.
 
Natti natti och kämpa på nu med ;)
 

Galet träningspass!

- postat i: Livet, Träning
Ja jäklar vilket pass vi fick till idag.
 
Knäböj stod på schemat och flera av oss var sugna på att sätta PB. Med peppning och bra humör så klarade typ alla av oss att sätta PB. Shit va kul pass det var idag :) Vi var 6-7 pers som körde tillsammans och humöret var på topp för mig. Jag har laddat för att sätta PB i lite mer än en vecka nu och såklart satte jag det ;) 1 rep på 75kg åkte upp. Inte super bra tekniskt men upp kom den ;) Galet nöjd och stolt! Tack alla ni som var med och peppade mig, ni är en del av mitt PB ;)
 
Så nu kan jag checka av det från min mållista ;) Nästa mål i knäböj är att klara min egna kroppsvikt. Får se när jag klarar det. Men kommer leva på detta pass länge. Benen blev verkligen mosade idag och va gör man inte då i slutet. Lite burpees :P Haha vi är lite störda kanske. 50 stycken gjorde jag men oj va jobbigt det var! Usch och fy, gillar verkligen inte burpees. Men vi var riktigt grymma idag allihopa! Härligt gäng att kör med och jag känner mig verkligen som en av de "coola" på gymmet. Haha det låter så töntigt men så känns det faktiskt :)
 
Från och med i morgon kommer jag räkna kalorier igen. Har varit lite på latsidan med kosten under två veckor nu och vill jag gå ner lite till måste jag ha koll på att jag ligger på underskott. Så någonstans mellan 1800-2000kcal/dag ska jag ligga på. Det är ju inte heller långt kvar tills nästa invägning. 16 April. Då är det 1 år sedan från första invägningen som jag har på papper. Ska bli kul att jämföra. Så nu får jag ha lite disciplin på mig själv. Kämpa!
 
This is me before the gym today ^^
 
Men nu är jag så slut efter idag, efter denna helg. BTW var tog helgen vägen??? Det är redan Måndag i morgon. Känner mig inte alls redo för en ny arbetsvecka. Som tur är det lov om en vecka ^^ sweet! Fast då blir det massa plugg istället :P Men lite sovmorgon ska jag allt hinna med då ;)
 
Nä nu ska jag krypa ner under täcket. Sov så gott!
 

Vilken toppen dag!

- postat i: Livet
Idag har varit en toppen dag, verkligen!
 
Började dagen med en lite kaffe dejt på gymmet med finaste grannen innan jag skulle till frissan. Hos frissan fixade jag min utväxt och mina ögonbryn. Har aldig fixat ögonen brynen på salong innan, men skönt att få allt fixat. Men aj va ont det gör att noppra med tråd. Tur att det gick fort :P
 
Bilden är inte den bästa men ni ser att det inte är någon utväxt kvar ;)
Såhär såg jag ut nu på kvällen när jag skulle iväg för lite grillning då en kompis fyller år. Mysigt värre men oj vad vi åt :P nomnomnom. Får bränna bort det på gymmet i morgon ;)
 
Efter frissan sprang jag på stan för att hitta en klänning. Hittade tillslut en fin blå klänning som min pappa tyckte jag skulle ha :) Tack pappa för att du ville vara smakråd :)
 
Efter lite shopping av klänning köpte jag med mig en sallad och drog till gymmet där gymväskan redan väntade. Salladen ställde jag i kylen och den skulle jag få avnjuta efter passet ;)
När jag sitter och planerar passet och dricker min PWO dyker en härlig prick upp, en ny fin vän som jag fått genom gymmet :) Så efter lite fnitter, flams och trams bestämmer vi för att köra lite squash tillsammans då hallen var ledig i 45 min till. Efter massa skratt och lite squashspel körde vi även överkropp med bland annat chins och Over Head Press. Härligt burn i armarna ;) Men de musklerna som jobbat mest var helt klart skratt musklerna ;) Haha shit va kul vi hade :)
 
Efter vi tränat satt vi och myste med 2 av Actics mysigaste grabbar ;) Vilket ledde till mera flams och trams. Haha tog en evighet att äta upp min sallad för jag börja bara skratta hela tiden :P
Tillslut tog vi oss där ifrån och jag fick sällskap en del av vägen av M :) Alltid trevligt med sällskap.
 
I morgon har vi även planerat att köra lite knäböj! Awesome! Hoppas på att sätta PB... eller jag ska sätta PB på ett eller annat sätt ;) hehe
 
Dagen har helt enkelt varit full av glädje och vänskap. Helt underbart helt enkelt. När man mår sådär bra och man känner sig omtyckt för den man är :) Kärlek till er alla <3
 
Nu ska jag plugga lite innan jag ska krypa i säng :)
 
Natti på er :)
 

Fredagstrött

- postat i: Livet
Då är fredagen här och helgen!
Skönt!
Huvudet är verkligen trött efter en vecka med jobb och studier men nu börjar jag komma in i det. 
Igår hoppade jag studierna helt och körde ett långpass på gymmet. Tränade visserligen bara halva tiden som jag var där :P
Det blev drygt 1,5 timmes träning med goa brudar ;) Ben och mage fick känna att de levde ;) haha
Så i morse vaknade jag med träningsvärk i magen för första gången, ever.
 
Sen jag gick hem från jobbet runt 15.30 har jag hunnit med lite chill och nörderi hos bästaste grannen. Skönt att bara göra något annat ett tag. Sen har jag hunnit jobba lite till. Tittar på vad eleverna jobbat lite med i matten då jag behöver ha koll på det.
 
Men nu tänker jag släppa jobbet och inte ta det förens på Måndag igen. Nu blir det lite helg slapp men också lite studier. Får inte glömma ex-jobbet även om jobbet är mycket roligare ;)
 
I helgen ska jag även göra lite annat så som att träna (såklart) gå till frissan och fixa håret, fira en kompis som fyller år och hänga lite på stan. Skulle vilja hitta en ny klänning till nästa helgs bröllop. Min kusin ska gifta sig :) Ska bli riktigt kul :)
Så mitt liv är inte helt så tråkigt ändå ;) Jag hinner faktiskt göra lite mer än vad det låter. Tur att vi går mot ljusare tider och att det känns som att dygnet får fler timmar med det ;)
 
Jag hoppas ni får en toppen fin kväll och en underbar helg <3
Puss puss

Proppat huvud

- postat i: Livet
Ja huvudet är verkligen fullt!
Jag har så många tankar kring mitt arbete i skolan och runt mitt examensarbete.
Just nu sitter jag i bibblan på campus och skriver på mitt examensarbete. Dock går tankarna i denna stil "Geary menar att dyskalkyli beror på svagt semantiskt minne.... undra om jag ska kolla upp om vi kan göra studiebesök på tekniska verken. Kan jag starta upp ett miljöprojekt i klassen där vi pratar om hållbarutveckling och annat.... nej nej dyskalkyli va det nu! Va sa Geary? Ja just de svagt minne, även arbetsminnet är svagt hos de som har dyskalkyli.... Vilka elever var de som var svaga i matematik i klassen. Hur jag jag arbeta mer konkrekt i matematiken. Vad för material har jag att till gå. Jag måste fixa en egen mattebok och kolla hur jag kan lägga upp undervisningen..."
 
Ja lite så ser det ut i mitt huvud :P haha jag kan inte riktigt hålla pli på tankarna. Men jag kommer snart in i det ;)
Men jag är sjukt taggad på att börja planera och undervisa nu. Ska bli riktigt kul. Som ni kanske förstår av inblicken i mitt huvud så kommer jag arbeta mestadels med matematik och NO vilket passar mig super. Helt klart mina starkaste ämnen i klassrummet :) Nu börjar det äntligen sjunka in i mitt att jag faktiskt arbetar som lärare. När man går och funderar på vad, hur och varför kring undervisning på helt tid. Som student har det mest varit under praktikperioderna. Men nu gör jag detta på heltid :D Så himla roligt :)
 
Men så har jag ju mitt examensarbete också. Jag är faktiskt inte så stessade över det. Jag har ändå kommit en del på vägen tycker jag. Har en hel del referenser och jag har skrapat ihop några sidor text. Det finns inte riktigt någon röd tråd än men det kommer ;)
Förhoppnigsvis kommer jag skicka ut mina enkäter på söndag till olika skolor. Så är det någon av mina läsare som är lärare i årskurs F-6 och vill delta i min undersökning kring "vad lärares kunskap är kring dyskalkyli" så är det bara att hojta till ;)
 
Nä nu kan jag inte sitta här och skriva hela kvällen. Jag ska försöka läsa en artikel till innan jag beger mig hemåt för att vila mitt lilla huvud ;)
 
Ha det fint och kämpa på ;)
 
 
 

The first day!

- postat i: Livet
Idag var det första dagen...
Första dagen på resten av mitt liv... nja
Men första dagen på min karriär som lärare :)
 
Jag har blivit väldigt bra bemött av både personal och elever vilket är helt underbart :) Riktigt roligt när man känner att man uppskattas och blir bemött som en i gänget även om jag typ är ny :)
Det är mycket att ta in såhär i början men jag tror detta kommer bli riktigt bra.
 
Idag var jag på skolan till 16 vilket jag tror kommer vara en normal tid för mig att gå hem. Beror självklart på möten, planering och annat. 
Direkt hem för att bara vända i dörren. Hade nämligen två paket att hämta ut på posten ^^ hihi älskar att få paket, även om jag köpt dem själv.
Det var från Ellos, med en galet snygg vårjacka (ska visa den en annan dag), nya promenad skor och en joggingtröja bland annat. Plus ett paket från MMsport med den snygga hoodien jag visade, lite nytt pwo och bcaa. Kände att jag ville prova något nytt. Ska bli spännande ^^ Dock blir det inget gym för min del förens Torsdag :( Måste sätta studierna före nu.
 
Så nu har jag suttit och pluggat från och till sedan 18-tiden. Segt men jag har fått en del gjort. Gött!
 
I morgon är min plan att gå upp 6.00 för en joggingrunda på 3km. Ska ju springa minst 3 km två dagar i veckan! Förra veckan blev det 3 dagar, men det betyder inte att jag ligger plus 1 dag denna veckan ;) Nej nej. Så upp och hoppa tidigt. Sen blir det jobbet. Ska vikariera i min vfu klass, ska bli super kul :) På eftermiddagen blir det lite möte med kollegor och jag hoppas jag kan fixa lite med det adnimistrativa i morgon också. Mycket som ska falla på plats :)
Efter jobbet tänkte jag gå hem och hämta datorn för att cykla till campus för några timmar i bibliotektet. Måste bara se hur jag löser middag. Hmm jaja det löser sig. Tänkte sitta och plugga där i morgon för då har jag lite mer pli på mig själv och det är inte så mycket annat som distraherar. 
 
Längtar redan till Torsdag och gymmet. Vill kötta!!! Men kroppen behöver vila eller något i den stilen brukar coachen säga ;) :P 
 
Nä nu ska jag försöka läsa en artikel till innan sängen kallar. Måste ju gå och lägga mig tidigt om jag ska orka upp och springa i morgon :)
 
Puss på er