that great feeling

- postat i: Livet
Den där känslan som infinner sig efter ett riktigt bra träningspass :)
Helt underbar är den! När man känner sig helt oövervinnerlig och kan göra precis vad som helst :)
 
Här ser ni en del av mitt pass :)
Jag körde underkropp idag.
Det blev Knäböj, Raka marklyft och lite olika magövningar :)
 
Tanken var att en kompis skulle följa med och att jag skulle maxa. Men eftersom hon fått feber och ingen annan kunde fick jag köra själv. Så jag körde bara 5*5 istället för att testa några 1or och 2or. Så 60kg klrade jag i knäböj 5*5. Galet nöjd! Ett ordentligt PB. Eller just nu har jag satt PB varje gång de senaste 3 veckorna ;) Nästa vecka hoppas jag på att kunna maxa lite. Vill göra ett försök på 75kg. Vore nice att checka av det från min lista :) Hoppas bara jag kan hitta någon som vill köra med mig nästa söndag. Någon som känner sig manad? ;)
 
Idag kändes nästan allt bra.
Körde lite utfall efter de raka marklyften men det högg till som bara den i höjd med svanskotan. Fatta inte vad det var men jag tror att det är en kombination av trötthet eller ev miss i tekniken på knäböj plus att sittande med studier denna vecka. Men nu efteråt känns det helt okej.
 
Nu ska jag ta tag i mitt diskberg som byggts under helgen sedan ska jag försöka plugga lite till.
I morgon är sista dagen som enbart student. Kommer vara på campus hela dagen och plugga med mitt examens arbete. På kvällen blir det gymmet och då ska jag köra dipps och T-Bar row. Kanske blir att maxa på dippsen, får se hur mycket energi jag har i morgon ;)
 
På Tisdag börjar jag även mitt nya jobb. Ska bli fantastisk roligt. Är galet taggad. Har fixat ordning en pärm med massa bra materail från mina (snart) 4 år som student. Sen måste jag fixa massa saker på jobbet så som egen mailadress, namnskylt och lite annat som de andra har :) Kan inte riktigt fatta detta än. Att jag ska arbeta som lärare på riktigt och inte bara vikarie :) Riktigt taggad :)
 
Nä nu får jag ta tag i diskberget innan natten faller ;)
 
Ha en härlig söndagskväll :)
Puss puss
 

Vårkänslor

- postat i: Livet
Vilket väder vi har haft nu (förutom i Onsdags)!
Vårkänslor i kroppen och det märks på alla tycker jag :)
 
Något jag blir sugen på när våren kommer är att shoppa snygga sommarkläder.
Har klickat hem lite grejer från nätet plus att jag shoppade även lite igår. Busigt ^^ Men det kan jag få vara värd efter att lyckats gå ner över 30 kg ;)
 
Beställde bland annat denna snygga hoodie från MMSport
 
Så jäkla snygg :)
 
Igår köpte jag även nya tränings tights. Ett par långa och ett par shorts :) Älskar att köpa nya träningskläder för jag blir extra motiverad till träningen och kosten då :)
 
Här ser ni de nya tightsen. De är från Stadium och kostar 249:- Men fram tills den 30/3 har stadium 25% på allt för sina medlemmar. Så passa på att kika in om de har något du gillar ;)
 
Till höger ser ni min frukost idag. Laddar ordentligt då jag snart ska till gymmet och köra överkropp. Innan frukost tog jag även en joggingrunda på 3 km. Inte snabbt men mitt mål är att jogga minst 3km, 2ggr i veckan.
Behöver ju träna inför blodomloppet som är om drygt 2 månader. Satsar på att klara 5km under 30 min då ;)
 
Nä nu måste jag packa gymväskan och bege mig.
Ha en fantastisk lördag ;)

Avslöjandet.... BOOM!

- postat i: Kost, Livet, Träning, Vikten
I början av veckan berättade jag att jag hade en hemlighet för er.
Igentligen är det inte så hemligt och de flesta av mina närmaste vet redan vad det handlar om.
Men jag har själv inte riktigt fattat det så jag ville ha det riktigt hundra innan jag delar med det på bloggen ;)
 
Det är nämligen så att jag har fått min första lärartjänst :D Och jag kan inte vara gladare :D På en riktigt toppen skola med underbara kollegor ska jag börja arbeta i en årskurs 5a. Jag kan inte riktigt fatta det men så är det faktiskt. Men nu kommer en twist....
Jag börjar på Tisdag den 1 April! 100% arbete tillsammans med 100% studier? Hur ska detta gå. Jag är helt säker på att det kommer gå galant. Dygnet har många timmar och studierna kan jag göra på kvällar och helger ;)
Så jag säger hejdå social-liv :P Haha inte riktigt men nästan. 
Huvud fokus kommer självklart att vara att bli klar med C-uppsatsen och arbetet och mitt andra fokus är träning och hälsa. Du gäller disciplin och hårt arbete för mig men jag klarar imprincip vad som helst ;)
 
Är sjukt pepp på att börja arbeta på riktigt :) Det känns som att nu ska jag bli vuxen på riktigt och inte bara på låtsas, för så känns det lite när man studerar tycker jag :P
 
BTW så kan jag checka av en stor milstolpe idag. Vägde mig på gymmet. Var 10 dagar sedan sist. Mest för att jag var nyfiken på hur mycket jag gått upp efter Teneriffa... Vadå upp? Vågen visade -2kg :D
Jag väger nu 86,6kg vilket betyder att jag gått ner 31,4kg, helt själv!!!! Utan att svälta mig själv eller någon operation. Galet stolt och tacksam för alla som peppat mig under min resa. Älskar er för det!
 
Nu är det fokus på att bränna fett;) Dagens pass gick sådär. Jag lyckades nocka migsjälv i huvudet. Slängde upp huvudet i smitmaskins-stången. Haha klant! Har världen bula nu. Blev rätt groggy så jag hoppade knäböj och mark idag. Det blev en del mage, rygg och sida istället. Alltid något ;)
 
Jag tror även att jag har glömt att berätta att jag tagit några PB denna veckan. I måndags blev det ju 120kg i marklyft, inte snyggt men den kom upp ;) Igår blev det en etta på 45kg bänk och jag klarsde nästan 47,5kg ;) Nästa gång tar jag det ;) 
 
Avslutar med lite instagrambilder för er som inte följer mig där ;)
Sen måste jag läsa genom min hemtenta innan sängen ropar :)
 
Herregud va stor jag var. Detta är Augusti 2012...

Hemligheter

- postat i: Livet
Idag har det hänt en riktigt rolig sak :)
 
Vad vill jag inte riktigt berätta än men innan veckan är slut tror jag att jag kan dela med mig till er vad det är :)
 
Men var det de ända jag hade att berätta idag?
Nädå :P
 
Jag har hunnit att vara i skolan, tvättat, pluggat och rensat lite mer här hemma.
Vädret har varit fantastiskt så jag tog mig faktiskt en joggingtur på eftermiddagen. Riktigt skönt. joggade i lungt tempo och det blev lite promenad också ;)
 
Nu ska jag faktiskt göra mig ordning för dagens andra pass. Marklyft står på schemat :D Sweet. Är sugen på att föra ett försök på PB. Får se vad som händer ;)
 
Ni får ha det bra och fundera på vad för hemlighet jag har ;) hihi
 
Puss på er
 
Just a reminder ;)

Back in Sweden

- postat i: Livet
Hej på er!
Nu är jag hemma i Sverige och Linköping igen gärna stannat mycket längre men det går tyvärr inte. Skolan kallar :-(
 
Men jag har haft det toppen! Härligt med värme men jag har inte brännt mig ;-) Vi har paddlat kajak i Atlanten, shoppat, provat fisk-spa, vandrat och ätit gott. Älskar frozen yoghurt. Lite farligt att det har öppnat ett liknande ställe i Linköping :-P
 
Jag är helt slut efter en heldag på resande fot. Hade tänkte att ta en promenad nu på kvällen men jag tror jag ska somna framför en film istället :-P
 
Här är lite bilder från min resa :-)
 
 
 
 
 
Hoppas ni har en fin Söndagskväll. Så ska jag samla energi för en ny vecka med lite mycket studier :-/

give me sun!

- postat i: Livet
God morgon på er!
 
Idag är dagen med stort D här. Eller stort och stort. Det är en bra dag! :-P
Idag kör jag sista Vfu dagen ever! Jag är godkänd och har haft en fantastisk period. Har lärt mig massor och ser själv hur mycket jag utvecklats de srnaste åren :-)
 
Jag är i skolan till 11.40 och då går jag hem för att byta väska och bege mig mot skavsta! Där ifrån flyger jag till Teneriffa :-D sweet! Ska bli sååå nice med lite semester :-)
 
Formen är jag riktigt stolt för men i helgen får kroppen vila och jag får äta vad jag vill :-D
 
Armarna börjar få riktigt grym form ^^
eller hela kroppen egentligen ;-)
 
så i helgen ska jag lapa sol och njuta av livet ;-)
 
ni får ha det så fint medan jag är borta ;-)
Puss puss

Bloppis

- postat i: Livet
jag vill bara påminna er om att jag säljer lite kläder på tradera. Några av auktionerna går ut i morgon så passa på att titta på dem idag. Ni ser en länk till en av mina auktioner i ett tidigare inlägg ;-)

hoppas ni kan hitta något ni gillar ;-)

puss puss

Burn that fat!

- postat i: Livet
Hej på er!
 
Jag har precis kommit hem från dagens trip till gymmet.
Idag blev det ett snabbt pass. Inte för att jag hade brottom mer att jag inte hade så många övningar eller rep att köra. Då slängde jag ändå in lite extra övningar. Det kändes riktigt lätt och bra :)
 
Innan passet blev det en invägning. Sista innan jag ska till Teneriffa ;)
Nu är jag nere på 28,2 kg fett vilket är 31,8% av min kropp. Riktigt grymt. Dock hade jag gått upp 0,2kg men det är typ inget. Inget som stör mig faktiskt. Nu ligger mitt fokus på att bränna fett!!! Burn baby burn!!! ;)
 
Nästa mål är att ligga under 30% och målet är att komma ner till ca 25%. Sen får jag se vart jag hamnar. Bara att kämpa på ; D
 
Nästa invägning blir om precis en månad. Dvs 16 April. Då är det precis 1 år sedan första invägning som jag har kvar. Ska bli spännande att se hur mycket som har hänt på ett år ;)
Så nu är det bara att kämpa på. Burn that fat baby ;)
 
Kämpa på alla snyggingar ;)

Happy happy happy!!!

- postat i: Livet, Outfits, Vikten
I går kväll hade jag en fantastisk egen stund.
Jag plockade fram sommarkläderna som legat undangömda i flera månader för att pröva dem.
Jag ska ju till Teneriffa nästa vecka så jag behövde lite sommarkläder helt enkelt.
Det blev inte lätt :P
 
Detta var mina smal-shorts som jag inte kunde använda förra sommaren. Det är alldeles för stora nu :D 
Jag var verkligen så jäkla glad när jag prova alla kläderna. Alla kläderna fick jag på mig, även de som aldrig tidigare har passat :)
Jag var så glad och stolt att jag grät. Happy happy happy verkligen!!! Helt fantastisk känsla.
Det fick mig verkligen att känna att allt arbete är så värt det!
 
Det har tagit sin tid men jäklar vad det är värt det. Många gånger har jag varit deppig och rastlös över att det inte händer mycket under vissa peioder. Men det har gått sakta med säkert och DAM! Titta på mig nu :)
 
Idag var jag på stan och passade på att prova lite shorts. Lyckades klämma mig i ett par i storlek 38. De var för små men ändå :D Storlek 40 satt dock riktigt bra. Dock köpte jag de inte då det kommer komma ännu mer short i butikerna i vår ;)
 
Jag fick däremot med mig ett par nya skor att ha i vår och sommar :)
Halva priset inne på dna i Linköping :) Sweet! Var nästan påväg att köpa ett par ljusblåa också. Men det fick bli bara dessa.... for now ;)
Så nu är våren välkommen :D
 
Tillbaka till provandet av kläder...
Jag rensade bland sommarkläderna och fortsatte sedan med garderoben också. En hel soppsäck blev det som jag ska göra mig av med. Jag säljer en hel del på Tradera. Ni kan söka upp dem via mitt smeknamn Sannasaur. Några korta auktioner och några längre. Massa fint men det är på tiden att jag gör av mig med det.
 
Här är bland annat en galet snygg Guess kappa som är för stor för mig nu http://www.tradera.com/fin-guess-kappa-xl-auktion_301744_204013998
 
Kolla gärna mina andra auktioner också ;)
 
Så idag har jag rensat massor här hemma. Smycken, skolgrejer och annat. Skönt!
Ska även ta tag i källaren en dag.
 
Hoppas ni har en trevlig Lördag det har jag :)
Kämpa på alla godingar :)

Supertrött Fredag

- postat i: Livet
Hej på er!
 
Idag har jag varit helt slut. Det känns verkligen att det är Fredag.
Det märktes även på eleverna. Vi var trötta allihopa men vi tog oss genom dagen och fick ändå en hel del gjort. Riktigt duktiga elever :)
Trivs så himla bra på denna skolan. Hoppas verkligen att de har några tjänster ute till hösten för jag skulle verkligen vilja jobba där :)
 
Idag hade jag även med mig Fredags fika till alla lärare och det var verkligen uppskatta :)
Jag gjorde kärleksmums toppade med jordgubbsskivor :)
 
Så fruktansvärt goda var de :)
De på tallriken åt jag igår med grannen och en kompis :) Vi hade en mysig kväll med fika och film ^^ Sweet :)
 
Eftersom jag varit så trött idag blir det bara en hemma kväll men inget vettigt alls att göra. Tänkte göra lite tacos och bara glo på TV hela kvällen :) Skönt med en vilodag med bara slapp i soffan faktiskt :)
 
Så vad är mina planer för helgen?
Jag ska träna iaf en dag. Kanske båda dagarna ;)
Jag ska även plugga. Mer än så har jag faktiskt inte planerat. Skönt! Var ju borta förra helgen och ska bort nästa helg. Så nice med en lugn helg.
 
Nä nu ska jag ta tag i att göra tacos :) nomnom favvo :)
 
Hoppas ni får en fin kväll!

Back on track

- postat i: Livet
Hej på er!
 
Äntligen börjar jag bli frisk. Är fortfarande lite snuvig men halsen är mycket bättre :)
Så i går var första passet på en vecka :) Körde mitt sista pass med 10 set * 10 rep med lats drag och over head press (militärpress). Gött att vara klar med detta schema :)
 
Nu har jag börjat med färre set och färre rep. Idag blev det 5*5 med knäböj (50kg) och raka marklyft (70kg). Riktigt gött att vara tillbaka :) Känner att jag har massa ny energi efter en vecka med vila och en toppen helg i småland :)
Igår blev det både städat och tvättat mellan VFUn och gymmet. Idag blev det storkok efter gymmet. 10 portioner med kyckling, ris och grönsaker :) nomnom. Testade även att ha lite keso med sweetchillisås till. Riktigt gott!
 
Så nu har jag massa matlådor att fylla frysen och kylen med :)
VFUn rullar på och jag har verkligen lärt mig massor denna period. Älskar eleverna och trivs så himla bra på skolan och med alla kollegor. Man kan ju alltid hoppas på att något jobb dyker upp där i höst ;)
Eleverna har faktiskt frågat om inte jag kan börja jobba där i höst och ha dem när de går upp i 4:an :) Söt ungar :)
 
Nu ska jag skriva små lappar med information om vad mina matlådor innehåller så att jag vet det när jag ska äta dem. Sen blir det duschen efter dagens pass.
Hade velat vara med på Piloxingen idag då det är så kul men jag vågar inte köra cardio och få upp pulsen utifall att jag blir sämre igen :/ Hoppas på att vara 100% frisk till nästa vecka :)
 
Helt underbart att vara back on track mot ljusare tider. Denna sommar kommer bli galet grym för att jag kommer äntligen känna mig någorlunda nöjd med min kropp. 
 
Kom igen nu allihopa och kör hårt. Det är inte långt kvar tills sommaren ;)
 
Bjuder på en vårbild ;) Älskar solen!!!
 
 

Vilken helg!

- postat i: Livet
Nu är jag hemma efter en toppen helg i Småland.
Vi har hunnit med massor :)
 
Vi började helgen med att prova brudklänningar. Jösses vad mycket fint det finns.
På lördagen försökte vi hitta fler klänningar att titta på men vi hittade inget. Så vi kollade på lite annat som kan behövs till bröllopet.
Senare på eftermiddagen hittade vi en super snygg klänning på nätet till bruden. Hon kommer bli såååå fin i den :)
Sen så var det min tur att hitta en tärnklänning som både jag och bruden skulle gilla. Vi hittade en supersöt ljusgul klänning som passat bra med det planerade temat.
Så nu sitter vi båda som på nålar och väntar på våra klänningar ^^
 
Idag har vädret varit helt underbart. Vi började dagen med bäbismys i sängen och bara ligga och prata :) Efter frukost föreslog fästmannen att vi skulle ta en ridtur medan bäbisen sov. Så jag fick rida jätte hästen som är snäll som en hund :) Så himla mysigt men oj vad det känns i mina sittben :P Har inte ridit sen i sommras :P
Till lunch gjorde vi ordning myspicknick och gick ut på och nöjt av maten i solen. Så fantastisk skönt.
Efter lunchen han vi även med lite trädgårdsarbete :)
 
Helt klart en av de bästa helgerna på väldigt väldigt länge. Även om jag fortfarande är lite förkyld. Men det är mycket bättre. Så jag hoppas på att träna i morgon på kvällen.
 
Nu ska jag checka in för min semester som jag ska på om 2 veckor :)
 
Ha en fin kväll alla underbara!
 

Förkyld :(

- postat i: Livet
Nu var det väl min tur...
Jag har åkt på en förkyldning. Väldigt vanligt såhär års men jag hade hoppats på att slippa.
Som min mamma sa "varför skulle du lyckas slippa när nästan ingen annan gör" :P haha 
 
Men det är så tråkigt!
Jag är inte så sjuk att jag behöver stanna hemma från praktiken men eftersom det sitter lite i halsen och nästan bara rinner så blir det ingen träning :( Tränade i Måndags men nu blir det vila resten av veckan ut... :( Segt men jag kommer överleva.
Som tur har jag planer i helgen som ändå håller mig sysselsatt. Ska nämligen leta klänning för en speciel dag till en speciel vän ^^ Ska bli såååå himla kul. Kan inte riktigt fatta att det är sant :)
Så det blir kul. Så förhoppningsvis blir jag helt frisk under helgen och kan ladda om inför nästa vecka :)
 
Dock har förkyldningen påverkat mina matvanor negativt :(
Inte bra! Till frukost är jag inte sugen på något. Tvingar i mig lite kvarg med havregryn och hallon plus en stor kopp tea. Till lunch är jag duktig och äter min matlåda som jag har med mig.
På kvällen blir jag dock bara sugen på glass. Massor av glass vill jag ha. Ingen mat :/ Inte bra! Har ätit alldeles för mycket glass de senaste dagarna. Inte bra! Men är man sjuk så är man. Då kanske man får äta lite mer än vanligt. Men så fort jag blir frisk är det allvar igen. Nu handlar det mer om att överleva och bli frisk!
 
Så c-vitaminer, tea, honung, mat och allt man kan tänka sig just nu. 
Jag hatar att vara sjuk och hoppas verkligen att jag är frisk tills nästa vecka.
Förra året åkte jag ju på en lång period med förkyldning och influensan. Var sjuk från och till under nästan 2 månader. Men det hoppas jag att jag slipper i år.
 
Hoppas ni slipper förkyldningarna i år.
Kämpa på!

Räddat ett liv!

- postat i: Livet
För ett par veckor skrev jag om att jag var med om en farbror som var medvetslös och som jag hjälpte till med HLR tills ambulansen kom.
Jag fick idag höra att han skickat in dagens ros till oss som hjälpte honom tills ambulansen tog över.
Så himla underbart att höra att lilla farbrorn överlevde :D
Jag som trodde att han inte skulle klara det.
 
Mycket tack varje att vi utförde HLR och att ambulansen var så snabbt på plats. Vi räddade faktiskt hans liv :) Häftig känsla! Så starkt jobbat av oss!
 
Jag hoppas verkligen att de andra som var där också har fått veta detta och kan känna sig lika glada och stolta som jag gör idag. Jag känner mig faktiskt som en god medborgare som hjälpt en annan medborgare i nöd :)
 
Så se till att uppdatera era kunskaper om HLR. Tvinga era arbetsplaster att ha utbildning gärna en gång per år för er kunskap kan fakiskt rädda liv en dag :)

Lättare än på 10år

- postat i: Kost, Livet, Träning, Vikten
God morgon på er!
 
Jag har ju glömt att berätta att jag gjort en invägning igen.
Dock var den invägningen väldigt lustig :-/ Men men det hoppar vi.
Det roliga är att jag nu väger 88,2kg! Senast jag vägde det gick jag på högstadiet och var 15 år! Herregud!
Helt galet när man tänker på det.
 
Jag har alltså gått ner 29,8kg helt själv. Självklart med stöttning av min familj, mina vänner, mina läsare och min fantastiska coach :D Ni har verkligen hjälpt mig på vägen :)
 
Jag är inte i mål än. Mycket fett ska bort också ;) Jag ligger på drygt 33% just nu och jag vill ner till 20-25% Så det är bara jobba, jobba, jobba :)
 
Ska jag vara ärlig så kan jag inte riktigt fatta att jag väger under 90 kg. Det har alltid kännts som en dröm som är omöjlig att nå. Att jag aldrig skulle komma dit. Men nu är jag här och kan vara le :) Jag är rätt bra ;)
Men jäklar vad jag har kämpat. Jag har inte ätit godis på 10 månader. Jag har inte festat till på alkohol under samma tid. Jag har räknat kalorier under en längre tid. Det har gjort att jag har en bättre kunskap om vad maten innehåller och vad som är värt att äta. Men självklart äter jag lite mycket gott ibland också :P
I söndags hade jag en sådan dag där jag åt både naturgodis, glass och ostfrallor. Massa onödiga kalorier men vad gör det om 100 träningspass ;-P
 
Jag vet att jag inte kommer falla tillbaka till den personen jag var. Jag är stark idag och vet att jag kan få det jag vill ha. Jag ser mina mål inom en framtid som inte är allt för lång. Jag älskar mitt liv idag och går med huvudet högt :)
 
 
Lite av det jag unnade mig i Söndags :)
 
Dagens frukost :)
 
Hoppas ni får en fantastisk dag!
 
Och unna er en semla idag ;) Jag har stått emot suget hela året men idag hoppas jag på att få en mumsig liten semla :)
 
Puss på er och kämpa på!
 

Bra start på dagen :)

- postat i: Livet
God morgon på er!
Har ni en härlig lördagmorgon?
 
Jag började min morgon med att hoppa i joggingskorna och gjorde en av mina bästa runder ever! :)
Även om jag hade lite tandvärk och kände mig trött så tog jag mig en Celsius. Och har jag gjort det måste jag ge mig ut ;)
Jag hade bra tyck i benen och fick en riktigt fin tid :)
Tidigare har jag snittat 1 km på någonstans mellan 7 och 8 minuter och idag gjorde jag det på 6.33 :D Riktigt bra jobbat faktiskt.
 
Det märks verkligen att kroppen orkar mer ju lättare jag blir. Som min pappa sa när jag pratade med honom förut. "tänk hur den rundan hade gått för 2 år sedan?" Haha ja då hade jag förmodligen gått runt på säkert över 35 min :P Helt galet vad jag har utveckats. 
Men det är ju klart att benen orkar springa snabbare och ta ett längre steg när man nästan är 30 kg lättare!

En riktigt bra start på dagen helt enkelt.
Så nu ska jag försöka plugga lite medan jag dricker klart min protein shake :)
Sen ska jag göra en dunder brunch ;)
 
Efter lunch kallar gymmet också ^^ Men jag måste vara lite duktig här hemma först. Ska även en sväng till Campus för att hämta två böcker på biblan. Plugg plugg och mera plugg :P
 
Hoppas ni får en pluggfri lördag ;)
Puss på er