That feeling

- postat i: Livet
Ni vet känslan när man känner sig oövervinnerlig och helt fantastisk :) Den känslan har jag efter dagens pass på Crossfit Linköping. Passet var sjukt jobbigt men jag tog mig genom hela och gjorde verkligen mitt bästa :D
 
Den känslan ska jag hålla fast vid i ett järngrepp ;) Kämpa på och blir bättre, starkare, smalare och modigare :D
 
Svettades verkligen som en gris och jäklar va gött det är :D
 
I morgon blir det ett nytt pass med min fina Sandra och efter det kommer min mamma på besök :D Då kommer hon med min goa vovve Trixie :D Mys mys mys ^^
 
Nu ska jag ta tag i lägenheten en del innan mamma kommer ;)
 
Puss på er

Bröllop och festligheter

- postat i: Livet
Hej! Tänkte bara lägga en kort rapportering om att jag lever.
Veckan har varit intensiv men ack så fantastisk.

Bröllopet blev super fint och brudparet var vackrare än någonsin :-)


Visst är de fina:-)
Jag måste säga att jag är riktigt stolt över hur fin Kristin var i håret och med sminket då det var jag som gjorde det åt henne ^^

Tack för att jag fick äran att vara er brudtärna och att jag kunde hjälpa er att göra er dag så bra som möjligt :-)


Jag ska snart bege mig hemmåt mot Linköping igen och ska då njuta av 10 dagars ledighet. Dags att komma igång med träningen och kosten efter denna vecka ;-)

Puss på er :-)

Loggar ut

- postat i: Livet
Hej på er! Nu är sista arbetsdagen jobbad och jag är nu nere i småland hos min bästa vän. Hon ska ju gifta sig på lördag så jag ska hjälpa till med massa förberedelser. Med det sagt kommer jag inte skriva så mycket under en tid men det förstår ni säkert.
Ha det härligt i värmen :-)

cross fit

- postat i: Livet
Hej på er! Idag har jag provat cross fit för första gången. Svårt men ruskigt kul :-) Skavsår på tummarna och blåmärken på bröstet men det gav helt klart sug ;-)
Så jag kommer komma tillbaka, helt klart.




Jag kommer inte lämna mitt gym men jag ska skaffa ett 10-kort så jag kan gå 2-4ggr i månaden har jag tänkt :-)

Sen var det ju extra trevligt att instruktören var galet snygg ^^ hihi alltid trevligt med ögongodis ^^

Nu ska jag se till att få i mig lite mat innan dagen är slut :-)
I morgon stundar jobb och jag går på sista perioden. 5 dagar i rad sen är jag klar :-D skönt!

Ha en härlig kväll ♥

To much!

- postat i: Kost, Livet, Träning, Vikten

Ibland blir bara allt för mycket. Ni känner säkert igen känslan. När man ger 110 % i allt man gör och vill vara någon typ av superman och sen krasch landar man istället.
Just nu känns det så. Jag är ofta så att jag ger allt tills jag inte orkar mer och då bryter jag ihop. Efter att jag brutit ihop så kör jag på igen.
Jag vill så himla mycket, vilket jag ser som en god egenskap men jag kan inte riktigt kontrollera det för min fördel. Jag vill göra bra ifrån mig på arbetet. Jag vill att mina kollegor och chefer ska uppskatta mitt jobb och trivas med mig som kollega. Jag vill finnas där för mina vänner, stötta dem när de behöver stöd, ha roligt ihop och njuta av livet tillsammans. Jag vill ha min drömkropp! Genom hårt arbete har jag kommit långt men jag är fortfarande långt ifrån mål. Ni kanske inte ser det men jag gör det. Jag har fortfarande mycket att jobba med.

Jag har mycket att jobba på med mitt självförtroende och det kommer jag säkert behöva göra hela mitt liv. Det spelar ingen roll hur många gånger mina vänner, min familj och mina kollegor säger vad duktig/snygg/grym jag är. Det sjunker inte in. Jag ser det inte och har därför så svårt att förstå att andra kan tycka så bra om mig.

Ibland önskar jag att det fanns en manual till livet. Tänk vad enkelt allt skulle vara. Hatar att se mina när och kära sårade och jag känner mig så hjälplös när jag inte kan ställa allt till rätta och få alla att må bra.
Ja jag vet att nu sitter ni säkert och tänker att jag måste sätta mig själv först och ta hand om mig själv före alla andra. Det vet jag att jag borde och tro mig jag har blivit mycket bättre. Men jag känner mig så egocentrisk när jag gör det. Why? I dont know?

Detta problem har nog väldigt många. Att man sätter andra före sig själv och värdesätter sig inte lika högt. Jag är inte ensam och ni kanske tycker det är skit tråkigt att läsa inlägg som dessa, men det är min blogg och jag behöver skriva av mig ibland. Det är lite som att prata med en kurator eller något. Man får ur sig massa tankar och sedan hoppas man på att man kan släppa dem.

 

Jag ska vara helt ärlig med er nu. Denna vår/sommar har varit skit tuff och jag är stolt att jag tagit mig genom den. Dock har kosten varit katastrof många gånger. För att väga upp för det har jag kört extra hårt med träning och massa promenader. Det gav ett resultat på att jag inte har gått upp eller ner på vågen. Den har stått ganska still. Men när jag får höra från många om hur duktig jag är och vad smal jag är så blir jag så besviken på mig själv. Här står folk och beundras hur duktig jag är medan jag äter massa skit. Jag känner mig som en bluffmakare. Visst det har varit en tuff period i mitt liv just nu och jag kommer hitta tillbaka. Jag är bara så besviken att jag inte uppnått många av mina mål jag haft med vikten. Visst, visst skit i vikten. Men det är inte så jäkla lätt! Jag vill gå ner till runt 80kg! Jag vill inte stå still på 87kg. Jag vill inte ha massa hängande hud på magen, låren och armarna. Om jag bara hade en massa pengar så kunde jag operera mig. Suck. Allt detta och så mycket mer… Dagar som dessa vill jag bara till en öde ö och vara där i en vecka och glömma allt. Eller ska man bara flytta och starta om på nytt? Men jag älskar mina vänner, min stad och mitt jobb. Ja det är lätt att tänka att man bara ska kunna fly ifrån allt. Dock kan vi inte fly resten av våra liv. Jag får jobba på allt och vem vet, kanske det är dags att söka upp en kurator igen…

När det blir för mycket så är det bara att bryta ihop och komma igen… Right?     


Go hard or go home

- postat i: Livet
Ja det är ett vanligt motto för många i fitnessvärlden och även för mig.
Jag räknas nog till en av alla fitnessfantaster i världen för jag älskar verkligen att känna hur blodet pumpar i övningarna, hur kroppen säger åt mig att sluta när det är för tungt men huvudet säger fortsätt. Ja det är en riktigt hälig känsla. Många lyssnar nog tyvärr på kroppen och ger upp när den säger ifrån. Nu menar jag inte att alla ska gå och skada sig på gymmet genom att köra tokhårt, det tar sin tid att komma dit. Men försök alltid en repition till. Testa att tenja på gränserna. Bara för att någon har sagt kör 10 repitioner så är det inte förbjudet att göra 12!
 
Idag känns det att Sofie dödade mig igår. Alltså shit va jag har träningvärk i benen och rumpan :P Haha helt galet, men såååå nice! Love it!
 
Var påväg att ta mig en vilodag, men efter att ha ätit lite för mycket godsaker så kände jag mig såhär
då får man pallra sig till gymmet och pumpa lite till ;)
 
Blev ett ordentligt överkroppspass med:
Axel ut (uppvärmning)
Bänkpress; ökningar och superset. Toppade med en 2:a på 45kg, med passning.
Dipps 5 set 57kg(avdrag)*10 rep
OHP 3 set med 24,5kg, 22kg och 19,5kg. Trötta axlar.
Biceps curl; 1 set med 8kg i varje hand*10 reps + 2 set med 9kg i varje hand*10 reps.
Flyes 3 set 17,5kg*10
Reverse flyes 3 set 12,5kg*10
Triceps med rep 2 set 30kg*10, 2 set 25kg*10
Facepulls fick avsluta med droppset 45kg*10, 40kg*10, 35kg*6, 30kg*5 och 25kg*5.
 
Så ett reällt pass och det passade mig bra. Var verkligen i min bubbla där bara jag finns :)
Man måste ju ta vara på sig själv :)
 
BTW så har jag även varit på Harry Potter utställningen som åker runt i världen. Den är ju i Norrköping nu i sommar. Riktigt roligt att få se så många saker från inspelningar och höra om de olika tankarna när de gjort filmerna :) Kan jag verkligen rekomendera till er :)
 
Så 2 pass har det blivit idag. Körde även 5km promenad i morse plus vandrat en hel del på stan.
Så 4 pass på 2 dagar. Inte konstigt att jag är trött i kropp och själv.
 
I morgon blir det nog en promenad då med, är ju så skönt att starta dagen med det. Dock blir det inget gym då jag ska jobba 13-21. Så det blir iaf 14km på cykel totalt.
Men på Torsdag, då ska jag träna. Jag ska prova på något nytt inom träning, nämligen Cross fit. Får återkomma om hur det var, om jag överlever vill säga ;)
 
Nu kallar sängen.
Natti natti på er

Lediga dagar

- postat i: Kost, Livet, Outfits, Träning, Vikten
Hej på er! Här kommer ett inlägg som jag skulle lagt upp igår!!!
 
Efter att ha jobbat hela helgen så har jag lite lediga dagar :) Eller iaf idag och i morgon plus Torsdag. Alla andra dagar jobbar jag :P
Men nu är det bara 6 pass kvar! Gött. Sen blir det en vecka i Småland med bröllopsbestyr och sedan blir det drygt en veckas semester för mig. Visserligen obetald men efterlängtad :)
 
Så vad har jag gjort denna lediga dag?
Började dagen med en PW + backintervaller. 5 vändor i backen och totalt 5km runda att gå :) Så skönt att börja dagen med lite cardio...
Härliga vallabacken :P
 
När jag kom hem så gjorde jag mig proteinpannkakor. Det var riktigt länge sedan.
Tog 2 ägg, 2 små bananer och två msk casein protein och vispa ihop :)
 
Sen har jag varit hemma och pluggat på lite svenska. De grammatiska reglerna sitter inte så bra längre så jag behövde påminna mig själv lite ;)
 
På kvällen blev det att dra till gymmet. Dock inte mitt älskade city 2, utan jag drog till tornet för att köra challange med söta Sofie :) Och jäklar va tufft det är! Jag tog i så jag höll på att kräkas :P Men så himla härligt att bli sådär riktigt jäkla trött och svettig <3 Love it!
 
 
Så nu kommer jag nog sova gott trött jag.
 
I morgon ska jag iväg med två kompisar till Norrköping för att gå på Harry Potter utställningen. Ska bli riktigt roligt ^^ Men innan vi drar ska jag se till att ta en morgon promenad... om vädret tillåter ;)
 
 
 

Underbart!

- postat i: Livet
Igår blev det ett gött gympass. Första på riktigt länge.
Ben eller rumpa fick jobba och efter att jag haft problem med baksidan av knäna så testade jag att lägga på lite mer vikt på stången när jag skulle köra knäböj.
Och vet ni vad...? Det kändes bättre när jag hade mer vikt på stången. Det slutade att vi körde en 2:a på 55kg. Riktigt gött att kunna köra igen ^^
 
Så efter typ 10 dagars vila från gymmet så kan jag säga er att jag har fin fin träningsvärk i rumpan och benen idag :P Men jag älskart ^^
 
Idag är jag ledig från jobbet och jag ska till gymmet och kötta armar med fokus på bröst :) Love it!
Så himla gött att vara tillbaka på gymmet och i mina bra spår.
Har även kämpat med frestelserna på jobbet och det går just nu riktigt bra. En dag i taget :)
 
Här är lite av den goda maten och mellanmålen jag ätit senaste dagarna
Rostbiffsallad med smörgås ^^
Proteinfluff med torkade tranbär ^^
Proteinpudding,vanilj och choklad. Nomnom
Här ser ni mina fina examens/födelsedags gåvor. Örhängena är från min fina vän Sandra <3 och halsbandet är från min mormor <3 
 
Nu ska jag ta tag i min disk.
Ha en fin dag i värmen :)
 

off road

- postat i: Livet
God morgon på er!

Just nu sitter och och tänker på hur off jag är med träning och kost just nu. Har ingen lust eller ork alls. Självklart har det mycket med min förkylning att göra då jag inte ska träna när jag är sjuk. Då blir det ännu mer "synd" om mig och jag får äta vad jag vill.

Detta blir som en ond cirkel för det ger samtidigt ångest men jag kan behöva perioder som dessa där kroppen får vila ordentligt. På det viset kan jag komma tillbaka mer motiverad och pepp på allt, tror jag iaf ;-)

Nu ska jag mot Köpenhamn för ett dygn med mina vänner och nästa vecka hoppas jag på att jag är helt frisk och kan gå in helhjärtat. Nu i Juli blir det mest "disco-gym" och i Augusti då jäklar ska jag kötta vill jag lova! Matlådor ska göras, träningsschema ska göras och ladda inför hösten på jobbet!
Nu ska de sista kilona av!

Go for it!

Back in town

- postat i: Livet
Hej på er!
 
Nu är jag hemma efter att varit borta ett par dagar. För ovanligheten skull (se min irroni) så blir jag förkyld när jag är lite ledig. Suck! Men men blir att stanna hemma och ta det lugnt nu ett par dagar från jobbet så att jag kan bli frisk till helgen.
 
I helgen? Vad ska jag göra då? Jag fyller nämligen år på Lördag. 26 år gammal blir jag. Var tog tiden vägen? Var jag inte nyss 16? Haha. Då ska jag nämligen till Danmark med två kompisar och bara njuta av livet och ro om mig själv :)
 
Dock har jag lite abstienes med att vara förkyld för då får man ju inte träna :( Känner mig jätte lat. Men fick tips av min goa vän att passa på att köra extra streach och yoga för min orörlighet. Är ju stel som ett kylskåp tyvärr. Så jag får jobba på det i veckan helt enkelt :)
 
Ska strax iväg och fixa mina naglar som gick sönder i helgen. Hoppas jag orkar med det. Är så sjukt trött när jag är sjuk :/ 
 
Ha en bra dag!