Då va det dags igen!

- postat i: Livet
Min andra invägning! Jag hade inga stora förhoppningar då jag kände att veckan som varit inte har gått så bra som den kunnat. När jag ställde mig på vågen trodde jag först att jag hade gott upp 0,4 kilo. När jag tittade i min papper så hade jag visst gott ner 0,1 kilo. :) Så nu har jag gått ner 2,3 kilo på två veckor :)
Nu ska jag göra nästa vecka bättre än förra veckan

So lets go!!!

Ha en bra dag på jobbet, semestern eller vad ni nu ska göra idag :)

Puss puss <3

Ny vecka

- postat i: Livet
Usch vilken tuff helg det har varit. Nu har jag två dagar kvar innan 48 timmars ledighet.

Längtar!!! Vill inte jobba idag. Är så himla sliten i kroppen och har ingen motivation till något alls. Vill vara ledig!! Men jag får påminna mig om pengarna jag tjänar :) Då känns det lite bättre. Dock räcker inte motivationen till att träna och laga mat. Måste försöka ta tag i det i dag och ge mig ut och springa efter jobbet idag! Sedan ska jag laga mat också. och diska, slänga skräp. ja en massa saker har jag att göra.

<3

God Lördag

- postat i: Livet
God morgon bloggen!

Hoppas alla har sovit gott. Själv blev min natt inte som jag tänkt mig. Pojkvännen min var ute på gallej och vill att jag skulle hämta honom på stan runt midnatt. Självklart är jag snäll och ställer upp ^^ Va gör man inte för dem man älskar <3

Iaf så var det inte lätt att sova med min fulla pojkvän. Trotts min stora säng :P Han är så himla kramgo när han har druckit :) Men det bli ju så varmt nu på sommaren.

Nu är jag iaf uppe. Har lovat mina kollegor att de ska kunna ringa mig om det är något de undrar över. Sen är det dags för mig att jobba 13-21.

Hoppas ni är lediga idag och inte allt för bakis.
Ha en bra lördag allihopa!

<3

God förmiddag!

- postat i: Livet
Jag har tvättat nu sedan 7 i morse. Dock har det inte blivit någon jogging då det är så fruktansvärt kvavt ute. Får försöka hinna med det i kväll efter jobbet annars får det bli i mon.

Men nu till en av mina absoluta favorit mellisar :) Smoothie ala LCHF. Jag har ju tidigare skrivit att jag älskar smoothies. Denna gången blev det på vispgrädd, turkisk yoghurt, frysta jordgubbar och mango bitar. Detta toppade jag med en ny sak i mitt kök: Kallpressade kokosolja. Det är enbart 100% fett i. Jag hade bara i en msk men det ger väldigt mycket smak. Finns på Ica Maxi bland oljorna och kostar typ 36:-

Tack för tipset Kristin :) Smoothien vart super god :)

Nu ska jag fortsätta och avnjuta min smoothie innan jag ska till jobbet ^^

Puss puss på er

<3

Ännu en dag över

- postat i: Livet
klarade denna dag på jobbet också. Jobbade ju 7-20 med två timmars rast mitt på dagen. I morgon börjar jag inte förens klockan 13 och det är jag väldigt glad över. Men dock håller tvättkorgen på att svämma över så det står tvättning på schemat från klockan 7-12.
Men jag har sovmorgon på lördag också :)
 
Jag har även planerat att ta en löprunda på förmiddagen när jag ändå håller på att tvätta. Det gäller att vara effektiv och fylla ut den tomma tiden med alla möjliga saker, utan att bli utbränd.
 
Jag jobbar mycket nu i slutet på sommaren då en kollega har blivit sjukskriven men samtidigt behöver jag pengarna så jag klarar inte. men man vill ju hinna med så mycket annat än bara att jobba. Familjen, pojkvän, vänner, träning, äta hälsosamt osv. Jag är nämligen väldigt dålig med min mat när jag stressar för mycket, så nu gäller det att tänka efter och planera ordentligt för nu ska jag bli av med övervikten!
 
Har inte ätit godis sedan i måndags och idag var jag ändå i cloettas bod i gamla linköping, men jag köpte inget :)
Är väldigt nöjd med mitt jobb än så länge, men det gäller att fortsätta vra stark och jobba hårt :D
 
Jaja nu ska jag krypa i säng så jag orkar upp för att tvätta i mon :)
 
Sov gott min nära och kära
 
<3

Gäsp

- postat i: Livet
God morgon på er!

Jag gick upp för 40 minuter sedan och ska strax sätta mig i bilen för att åka till jobbet. Är riktigt trött trotts att jag bara somnade en timme senare än vanligt :/ men men vad ska man göra. Jobbet kallar.

Har precis ätit lite frukost, några prinskorvar. Älskar dem :)
På jobbet ska jag även koka ägg. som jag äter lite senare på förmiddagen.
LCHF is the shit!

Nu kör vi!!!

Ha en fin dag <3

Vadstena!

- postat i: Livet
Jag har spenderat min eftermiddag och kväll i Vadstena men fina Annso :) Har varit så himla skönt. Kändes som jag faktiskt hade semester för ett par timmar iaf :) Vi började med att chilla lite innan vi drog ut för en lång promenad/jogging tur. Var ute i 75 minuter :) Riktigt gött. Annso är så bra på att övertala mig till att jag kan klara vissa sträckor, men sista sträckan var helvetes tung. men jag klara det :D

Efter detta åt vi banan och drack vatten innan vi kastade oss i poolen! 25 grader i vattnet. Lovely!

Efter att ha plaskat runt ett tag så åkte vi och handla sallad och frukt som vi avnjöt vid slottet i parken där. super mysigt. Dock började inte Magnus Uggla förens klockan 21 så vi orkade inte lyssna så länge. Det är ju faktiskt en arbetsdag i morgon.

Helt underbart slut på denna dag måste jag säga!<3

I morgon blir det jobb 7-13. Efter det blir det nog en sväng till Ikea med pojkvännen. Han behöver skaffa sig en ny säng. Hoppas vi hittar något som passar i hans sovalkov :)

Hoppas ni får en god natt sömn så hörs vi <3

Invägning!

- postat i: Livet
Nu haren vecka gått sedan jag vägde mig. Då vägde jag 115,0 och det var verkligen droppen. Nu ska jag fan ta tag i detta sa jag till mig själv. Jag gjorde en kalender över de dagar jag ska väga mig och när jag ska mäta mig.

Jag försöker äta enligt LCHF igen. kanske inte så mycket fett som jag borde men min mage klarar inte det riktigt då jag opererat bort min gallblåsa. Men viktigast för mig är att håll mig borta från kolhydrater så som socker, vitt bröd, bullar, kakor, läsk och alkohol. Sen är ju motion en viktig del för viktminskning och det har gått OK denna veckan. Har varit ute och sprungit 2 gånger iaf. Har skött maten bra tycker jag OCH DET LÖNADE SIG!!!

- 2,2 kilo stod det på vågen :) jätte nöjd med det!

Så bra start på denna dag :D Snart ska jag till jobbet och i eftermiddag ska jag till Vadstena. Där ska jag springa med Annso. Sedan ska vi bada i hennes pappas pool :D Efter det ska vi äta något och kolla på Magnus Uggla vid slottet i Vadstena :) Kommer bli en super dag, om vädret vill vara på vår sida ;)

Hoppas ni får en fantastisk dag

<3

god morgon

- postat i: Livet
Ny vecka och jag är uppe tidigt. Har varit snäll och kört min pojkvän till jobbet. Så nu sitter jag här med en kopp lungo med skummade mjölk:-)

Själv börjar jag jobbet 13.00.

I morgon ska jag väga in mig. Började förra veckan med att träna med Annso. Ska väga in mig en gång i veckan. Fick panik när vågen visade115 kilo. Så nu jävlar ska jag tarag i detta!
I morgon blir det även en tripp till vadstena där Annso bor denna vecka. Vi ska springa, bada och äta gott. Lite break från vardagen :-)

Hoppas ni får en bra dag


hemma hos lillfisen

- postat i: Livet
Jag är hemma hos min föräldrar i västergötland. På min födelsedag åkte mamma och köpte en valp: Morris ♥ (på bilden) hon är en korsning tax, drever och borderterrier. Helt underbar liten tik.

Detta är även första blogginlägg frånmin surfplatta:-) Jag fick nämligen en samsung galaxy tab 2 10.1av pappa i födelsedagspresenr :-)

Hoppas ni har en bra helg


Ny vecka

- postat i: Livet
Jag har jobbat hela helgen och i går. Kvällarna har jag spederat med mitt hjärta <3 Äntligen en ledig idag och i eftermiddag ska jag in till stan och sedan möta upp min pojkvän för att handla lite mat och avnjuta i kväll :)
 
I morgon ska jag jobba igen 7-13 och sedan åker jag till mamma och pappa för på torsdag ska jag och mamma till GeKås i Ullared :D Plus att det är min födelsedag ^^
Har jag tur ska även jag och mamma åka och hämta en valp. Hoppas, hoppas, hoppas ^^
 
Jag vart även erbjuden lägenheten i malmslätt som jag skrev om tidigare men hon som har lägenheten kan inte visa den förens på måndag :/ Jaja det är bara att vänta...
 
Hoppas ni får en bra dag
 
<3