Godmorgon på er!

- postat i: Livet
Jag är uppe med tuppen och leker husmor :P
Första tvättmaskinerna är i gång och jag har kokat kaffe och bakat scones till min älskling som fortarande ligger och sover.
Scones kanske inte är LCHF eller ens GI men jag kände att jag ville bjuda min älskling på något nybakat och jag har inte hittat några bra enkala recept för bröd enligt LCHF eller GI. Har du ett på lager så ge det gärna till mig ;)
Igår gjorde jag stor kok av Tacopaj som blev riktigt god. 15 portioner fick jag ihop på en plåt. Med lite grönsallad till är det riktiogt gott. Jag gjorde pajdegen på vetemjöl, grahamsmjöl, salt, vatten och olivolja. Inte heller LCHF men det fick bli det eftersom jag inte har pengar kvar denna månaden och får fjäska för min snälla mamma som alltid finns för mig. Så nu har jag matlådor ett tag framöver i alla fall.
Idag är jag "ledig" fram till klockan 15. Då ska bilen besiktigas. Hoppas den går genom smärtfritt.
Efter det blir det stallet för terminens sista lektion med mina tjejer :) Efter lektionen ska jag gosa och busa med Emma och Marcus underbara barn :) Det var riktigt längesedan :)
Hoppas ni får en bra dag. Nu ska jag gå och fixa med tvätten :)
Puss puss

Tandvärk och omotivation

- postat i: Livet
Jag kan inte beskriva hur hemsk min tandvärk är!! Men nu har jag äntligen fått en akuttid i eftermiddag.
Ännu "roligare" är ju att jag är sjukt omotiverad till att äta rätt och motionera. Har gått upp några kilo på de sista månaderna men det ska bli bättring med det med.
Jag och älsklingen ska försöka komma ut i spåret och springa tillsammans samt bli bättre på att äta rätt.
Nu ska jag lägga mig ner i soffan och vila en stund för tandvärken ger ju smärta i hela huvudet. Snart får jag ta värktabletter igen...

Efter många års av bantning använder jag nu mitt sunda förnuft. Genom bra kost och hård träning ska jag nå mina mål om ett hälsosammare, starkare och smalare liv! Följ med mig i mitt liv som lärarstudent vid Linköpingsuniversitet och min träning! Vägen kommer vara lång och guppig men jag kommer nå mina mål!