Så rätt!

- postat i: Livet
Hej!
 
Jag sitter hemma och känner en härlig känsla i kroppen av ro och glädje.
Magen är mätt efter en fantastiskt god tacomiddg, ett roligt pass på gymmet med en av mina härliga kollegor och jag hade en toppen första dag med mina elever :D Jag har en känsla av att jag verkligen har hittat rätt i livet är trivs så fantastiskt bra med allt :D
 
Det är såhär jag vill känna alla kvällar ^^ Love life!
 
Var lite nervös inför att eleverna skulle komma tillbaka då jag var rädd att de skulle sakna sin gamla lärare och hoppas på att han skulle komma tillbaka till dem. Men de var riiktigt glada över att se mig och jag över att se dem. Jag känner mig faktiskt mer säker på min roll som ledare nu och det är riktigt härligt :)
Vi hade en riktigt rolig dag och jag känner att jag är mer medveten på hur jag aggerar och hur jag samtalar med eleverna, vilket är väldigt viktigt tycker jag :)
 
Så kort och gott mår jag helt underbart och älskar livet ^^
 
Puss på er

Finding motivation

- postat i: Livet
God morgon på er!

vakande nu på morgonen och tänkte ta en power walk men tappade snart sugen. tankar som "äsch va gör en promenad mindre". efter en ätardag utan dess like behövde jag verkligen förbruka kalorier men ändå var motivation borta.

men då började jag titta lite på olika hashtaggs (#) på instagram, bland annat #minresaräknas vilket fick upp min motivation. när man ser alla duktiga som kämpar med sina resor mot sina mål. det fick mig att inse att jag också vill nå mina mål och fortsätta min resa. det är så värt det i efterhand. varje träningspass, varje promenad, varje gång man skippar onödiga kalorier, ja varje steg i rätt riktning är så värt det!





dock är inte vägen rak och vi lär oss av våra snedsteg. vi mår bra av att släppa spärrarna ibland ;-) och det gör inget. jag får inte så mycket ångest längre. jag får bara träna lite hårdare och resan kommer aldrig ta slut så vad gör det att det tar en extra vecka att gå ner några hekto. äsch! jag kämpar på och kommer fortsätta med det resten av mitt liv. why? för att jag mår bra av det.





Nu ska jag titta lite på netflix men ikväll blir det dubbelpass på gymmet. Överkropp och yoga ;-)

ha en fin dag ♥


Sista dagen

- postat i: Livet
Idag är det sista dagen på sommarlovet för mig. I morgon är det dags att bege sig tillbaka till jobbet och jag ser verkligen fram emot det :)
 
Det har varit riktigt skönt att vara ledig ett pa dagar nu och jag har hunnit med att umgås med många av mina vänner :) Träningen känns riktigt bra och kosten också. Den kan bli ännu bättre men den är ändå bra nu :)
 
Förra veckan blev det 6 pass på gymmet, eller 5 + 1 pass med crossfit. Denna veckan blir det nog "bara" 5 pass.
Idag har kroppen fått vila lite och det behövdes faktiskt :)
 
Snart ska jag träffa upp några av mina vänner för en "sista" kväll innan höstterminen börjar på riktigt :)
 
Ha det bra!

Efter många års av bantning använder jag nu mitt sunda förnuft. Genom bra kost och hård träning ska jag nå mina mål om ett hälsosammare, starkare och smalare liv! Följ med mig i mitt liv som lärarstudent vid Linköpingsuniversitet och min träning! Vägen kommer vara lång och guppig men jag kommer nå mina mål!