tankar

- postat i: Livet
När man hamnar så djupt ner i träsket igen och inte verkar kunna hitta ut! Ja så känns det. Usch va dåligt jag har mått de senaste 6 veckorna. Eller är det längre tid? 
Ja hur mår jag egentligen? När mår jag bra? Just nu mår jag skit!
 
Jag har varit sjuk de senaste 6 veckorna från och till. Har hunnit köra något enstaka träningspass och sen är man värre igen.
Jaja man ska vila och det har jag gjort. Vila är inte min grej! Inte för att jag klättrar på väggarna eller så. Jag är en riktigt lat människa egentligen och kroppen har vant sig snabbt vid att ligga på soffan. Mitt problem ligger i att jag blir rastlös och vill äta. Och då menar jag inte mat eller lite. Jag skojar inte om jag har tryckt i mig 10kg godis de senaste veckorna. Bara ikväll har jag ätit 9 lussebullar. 9 st!!!
 
Energin blir sämre och inte blir jag frisk när jag inte får i mig bra näring. Jag kan all teori men jag får inte till det praktiskt med all tid jag har vid vila. Jag har ett socker missbruk och det kommer jag få handskas med resten av mitt liv. Just nu ser jag bara inte en utväg. 
 
Har gått upp massa i vikt och jag skäms som bara den. Tycker det är så pinsamt när så många säger att de ser upp till mig. Jag vet att jag har lyckats tidigare men det känns som jag inte kan hitta verktygen nu när jag är sjuk. Är så dum som tycker syns om mig och då får man väl äta? 😠 fy fasen va jag är elak mot mig själv som gör såhär mot min kropp.
 
Jaha varför skriver jag detta då? Vara för att få ut en massa tankar som gror i mitt huvud. 
Vad vill jag få ut av det? Inget faktiskt. Jag vill inte göra att det vänder snart, du kommer att fixa det. Just nu mår jag dåligt med mig själv och jag måste hitta vägen tillbaka till mina rutiner.
 
Vilken väg ska jag ta?
Den idéen jag har just nu är att prata med en kompis som är personlig tränare om råd. Jag behöver någon som säger till mig vad jag ska göra. Det svåra är att om jag känner personen så är det så lätt att jag inte tar det på allvar. Får se vad han säger.
 
Jag ska kolla lite andra alternativ också och förhoppningsvis hittar jag snart vägen tillbaka. 

Efter många års av bantning använder jag nu mitt sunda förnuft. Genom bra kost och hård träning ska jag nå mina mål om ett hälsosammare, starkare och smalare liv! Följ med mig i mitt liv som lärarstudent vid Linköpingsuniversitet och min träning! Vägen kommer vara lång och guppig men jag kommer nå mina mål!