god söndag kväll

- postat i: Livet
hur har eran dag varit? Jag började som sagt dagen med en promenad.
Efter det har det blivit städat, pluggat, slappat, duschat, bakat, lagat mat... ja det är nog allt :)
 
i morgon är det måndag igen och jag ser inte fram emot det. eller lite. är mest stressade över att jag måste bestämma vad jag ska läsa mästa år och jag vet inte.
plus att jag är inte nöjd med min handledare eller rättare sagt hennes schema. jag har inte fått någon riktigt handledning är :/ får se hur jag löser det i veckan.
 
ha det bra
 
♡♥♡

Söndag den sista september

- postat i: Livet
Godmorgon på er!
 
Har även idag börjat dagen med en promenad på ca 2 km i det fina höstvädret.
När jag kom hem blev det äggmackor och kaffe :)
 
Nu sitter jag och tittar på the big band theory. Är inne på tredje säsongen. När denna dvdn är slut ska jag försöka ta tag i att städa ordentligt.
 
Idag ska jag även skriva klart mina anteckningar inför mitt litteraturseminarium samt börja skriva på min GTLU- rapport.
 
Roliga Söndag :P
 
Vad ska ni hitta på idag för kul???
 
<3

bra lördag morgon

- postat i: Livet
God morgon på er!
 
Min morgon har börjat väldigt bra. 
Först tog jag en promenad/joggingtur i 20 minuter.
jag tar det väldigt lugnt med joggningen då jag är rädd att få kramp i ryggen igen. Så jag joggar korta sträckor och powerwalkar.
 
När jag kom hem så gjorde jag äggmacka och avokadomacka, mumma :)
 

fredagkväll

- postat i: Livet
Hej på er.
Fredagkväll hemma hos mig är likamed mys i soffan framför the big bang theory :)
 
 Måste berätta att jag var på home party i går för living and room. köpte massor av fint till nya lägenheten :) Längtar massor tills jag får hem alla grejerna :) nedanför ser ni alla fina grejerna :)
 
Vad gör ni denna fredagkväll???
 
♥♡♥
 
a

VFU

- postat i: Livet
Denna veckan och nästa vecka har jag VFU (verksamhetsförlagd utbildning). Jag har min VFU i en förskola med 5åringar och jag trivs som fisken i vattnet :)
 
Jag spenderar mycket tid till studierna den första veckan för att bli insatt i vad jag ska hinna göra dessa veckorna.
 
Så det kommer inte bli så mycket uppdaterande under dessa veckorna.
 
Hoppas ni har tålamod för det :)
 
Ha en trevlig kväll
 
<3

dålig uppdatering

- postat i: Livet
ja verkligen. i morse fick jag till och med sms av min vän angelica som sa till mig att uppdatera bloggen.
 
jag tappade suget lite i slutet av förra veckan då jag fick problem med muskelspänningar i ryggen så jag fick gå till vårdcentralen för att jag hade svårt att andas. jag fick värktabletter men jag har fortfarande ont ibland :(
hoppas det blir bättre snart så jag kan börjs springa igen.
 
idag har jag börjat dagen med att tvätta och plugga då jaghar en mini tenta 13-15 i em. sen blir det en lugn hemma kväll för min del. ska handla lite mat innan jag åker hem bara.
 
ha det bra så kanske vi hörs i kväll

Heja Mig!

- postat i: Träning
Ja så är det faktiskt! Jag är så himla stolt över mig själv! Jag tog mig upp ur soffan klockan 19.25 och begav mig ute och sprang! Även idag sprang jag 1km (eller lite till faktiskt) på ungefär samma tid som sist, runt 8 minuter. Jag är riktigt nöjd över att jag orkar springa i över 8 minuter faktiskt. Det är bara att fortsätta att kämpa!
Ha en trevlig kväll och sov gott i natt

<3

Mätning!

- postat i: Livet
God Morgon på er! 

Klockan är inte mycket men jag är uppe. Måste ju åka till skolan senast 6.30 för att hinna med bussen.
 
Idag är vi nästan i mitten av September och det är Onsdag. Därför tog jag och mätte mig själv i morse för att se om jag blivit något mindre?!?
hmmm va tror ni????
 
Jo jag hade gått ner 1cm vid bysten och 2cm i midjan, dock inget över höften. Men 3 cm är inte dåligt!!! Ja menar jag har ju inte blivit större iaf ;)
 
 
Nu ska jag göra mig ordning för dagen i skolan. Blir bara förmiddag idag. Hoppas vädret är fint i em/kväll så jag kan komma ut och springa :)
 
Ha en fin dag
 
<3

Hoppar löpning idag

- postat i: Träning
Var riktigt sugen på att gå ut och springa idag men jag hade iget batteri i telefonen när jag kom hem då jag laddade ner en ny app i går som suger ström tydligen. Så jag tog bort den nu.
Iaf så laddar jag mobilen nu och jag ser hur världens regnmoln börjar komma närmare och närmare och vindarna bara ökar. 
Så jag passar på att ta en vilodag från joggning/promenad idag då jag har kört 3 dagar i rad. Men jag har ändå gått typ 2,5 km i skolan enligt appen. 
 
Men eftersom jag hade så mycket energi när jag kom hem har jag kört lite styrka med armhävningar och situps. 
Känns så himla skönt att ha massa ny energi de sista dagarna :)
 
Nu ska jag gå och titta vad jag kan hitta i frysen för att äta till middag.
 
Ha en trevlig kväll allihopa!
 
 
(En bild på mig väldigt mycket smalare. Vill ner till samma vikt men lite till men genom ett mer hälsosamt sätt denna gång!)
 
<3

Friluftsdag

- postat i: Livet
Inte riktigt men vi har varit ute med skolan idag. 9-14.30 typ. För en gång skulle kom vi ihåg att sätta på våra appar så vi vet hur långt vi går. Idag var det ca 6,5 km och jag har gått över 10000 steg :) En ordentlig workout! 
Då ska ni veta att vi inte går på plan mark precis. Vi snackar riktigt kuperad terräng! Så det känns ordentligt i kroppen och man blir alltid väldigt trött efter dessa dagar.
Jag hade även "turen" att sjunka ner i en Myr :P Sjönk ner till knäna och vilket H*lvete de var att ta sig upp med stövlarna kvar på fötterna. Men efter mycket kraft och kämpande tillsammans med min lärare kom jag upp. Alla fick sig i alla fall ett gott skratt och jag fick mer kunskap om Myrar :P Man ska vara positiv.
Det var även några som blev stuckna av getingar, vilket jag slapp.
 
Det har helt enkelt varit en händelserik dag!
 
Nu är jag nyduschad (luktade inte så gott efter doppet :P ) och har hoppat ner i min onepiece. Nu kan jag ta det lugnt resten av dagen. Måste bara få i mig lite mat. Är dö hungrig!!
 
Ha en bra kväll alla fina
 
<3

Hormonpåverkad?

- postat i: Livet
Ja, det är jag!
Jag satte nämligen in en hormonspiral i Torsdags. Vilket betyder att jag är påverkad av hormonerna i den.
Alla kvinnor reagerar ju på olika vis så läkare kan inte säga hur just du eller jag kommer att påverkas av hormonerna.
Det ända jag har känt av är att jag är mer rastlös och positiv för att röra på mig.
Visst låter det konstigt!?!
Men jag har faktiskt varit ute på en andra runda idag.
Blev en promenad på typ 2,5 km. Tar ju en sådan tid för run keeper att hitta en gps singnal :P Var ute i typ 25 minuter.
Väldigt skönt då jag hade lite ont i ländryggen och höfterna efter några timmars pluggade i soffan.
 
Nu ska jag strax laga middag och morgondagens lunch: Kycklingsallad!!
 
Hoppas ni får en trevlig söndags kväll
 
<3

Löpning!

- postat i: Träning
Jajamensan!!! Nu är det andra dagen i rad som jag har varit ute på en löprunda innan frukost.
Det är den bästa tiden på dagen för mig att komma ut och träna. För sätter jag mig i soffan på morgonen så sitter jag som fast typ hela dagen :P
 
Både idag och i går orkade jag springa 1 KM. Det är väldigt mycket för mig ska ni veta. Idag fick jag också rättat till inställningarna på runkeeper så jag kunde få en tid. 1km på 7,56 minuter. Så nästa gång ska jag försöka springa snabbare. Tänkte sattsa på 7,30 till och börja med.
 
Nu ska jag verkligen komma igång med träningen på morgonen, när jag inte börjar allt för tidigt vill säga :P
 
I helgen har det ju blivit 2 löprundor och i morgon ska vi vara ute i skolan och det brukar bli många kilometer i kuperad terräng. Ska försöka komma ihåg att sätta igång runkeeper i morgon. Så på Tisdag blir det att vila tror jag. Får se hur resten av veckan ser ut.
 
Min våg har ju ballat ur totalt så jag får se hur det blir med vägningen. Ska ju till Xtravagansa i veckan så jag får se vad de har för utbud och möjligheter. Kanske de kan hjälpa mig lite till :)
 
Jaja nu ska jag äta lite frukost. Hoppas ni får en trevlig söndag.
 
<3

Är vågen störd eller trasig??

- postat i: Livet
Idag var det dags för invägning och som vanligt så väger jag mig i bara underkläderna för då väger man mindre, Right?!
Enligt vågen vägde jag i dag 113,6 precis som de typ 3 senaste veckorna. Vilket gjorde mig frustrerad. Jag tycker ändå att jag har varit rätt duktig med maten men inte lika duktig med träningen.
I alla fall så bestämde jag mig för att klä på mig dagens outfit vilket är: leggings, strumpor, klänning och en kofta. Tekniskt sätt borde jag väga något hekto mer nu, Right??? Min massa är ju liksom större.
 
Jag ställer mig på vågen igen, som står på samma plats som tidigare och jag har inte gjort något annat! Då står vågen på 113,2 kg. På 1-2 minuters påklädning har jag gått ner 4 hekto?!?
Jag chansar på att vågen har flippat.
 
Får helt enkelt köra på mätning from nu :P
 
Hoppas ni får en bra dag i dag!
 
<3

God söndags morgon!

- postat i: Livet
Det har varit fullt upp denna veckan så jag har inte orkat blogga över huvudtaget.
Var ska jag börja någonstans?
 
Jag har först och främst äntligen fått en lägenhet inne istan :D Överlycklig tjej ^^ Så jag har varit väldigt fokucerad på att rensa och försöka sälja massa grejer som jag har idag. Jag ska nämligen bo i en liten etta på 29kvm och jag som nu bor på 55kvm. Men det kommer bli super när jag får ordning i den nya lägenheten. Den ligger i T1 i Linköping, vilket är ganska centralt. Mellan stan och skolan typ.
 
Invägning har jag lixsom glömt bort med de tidiga uppstigningen på morgonen. Vägde mig i dag och då hade jag gått upp 0,3 kilo. Det är inte mycket så inget att deppa ihop av. Blir att ta tag i det denna veckan.
 
Veckan som kommer blir både rolig och jobbigt. Jag ska bland annat på kalasmottagning där Veronica Maggio ska spela. På torsdag ska jag till sjukhuset för att sätta in en spiral. Ska sövas för detta så min mamma kommer hit och tar hand om mig :) Man får ju inte köra bil på 24 timmar och inte vara själv första natten. Vi ska även hämta en säng som jag ska köpa på kvällen. Kan ju inte ha en 180cm säng i en liten etta. Så nu blir det en 120cm säng istället.
 
Nu ska jag ta tag i min röjning och städning. Ha en trevlig söndag 
 
<3