Sparris gratäng
- postat i: Livet


Så här såg det ut när jag gjorde min sparrisgratäng.
Ett tips är att köra bara sparris och bacon ett tag i ugnen innan man lägger på osten.
När jag gjorde med allt på en gång ca 20 minuter i ugnen och då blev baconen väldigt seg.
Kan skulle ju även kunnaprova med tärnad eller klippt bacon.
Hoppas ni tycker om det :)
A
Kan du inte dela med dig av receptet oxå här på bloggen?
Sanna
Absolut. Jag är så dålig på att följa recept men detta hade jag:
ca 200gram sparris som jag lägger i en gratäng form.
ca 25-50 gram smör som jag skivar uppe på sparrisen
1/2 paket bacon som läggs uppe på smöret.
Sen skulle jag vilja köra ca 20 min i ugnen.
Ta ut formen och lägg på ost skivor så det täcker all bacon.
Gillar du tomater kan du hade det också.
Krydda med Oregano.
In i ugnen ca 10 minuter till.
Räcker till va 2-3 personer